Godnatt bloggen!I morgon väntar en dag som aldrig varit förut. Alldelles unik!!!

Ridit Kickan

Nu har jag precis ridit Kickan. Detgick jättebra. Hon var GALET pigg!! I början kunde hon inte äns skritta:) Men hoppen blev superfina. Nu är jag här inne och gör lite läxor. Det måste tyvär göras.Vacker utsikt!

Höjdrekord!

Idag har jag och Bella hoppat höjdrekord. 1 meter!!! Hon är så duktig. Men där går gränsen. Högre än så klarar hon inte. För hon vågar inte alltid hoppa när hon ser att hon måste ta i för att komma över. Och 1 meter är ju inte särskilt lågt för en B-ponny. Så jag är jätteglad att hon klarade det.
Det kommer en bild på när jag hoppar imorn:)

Idag eller imorn

Bella ska hoppas någon gång nu innan onsdag. Det får nog bli antingen idag eller imorn. Då ska vi prova hoppa vattenmattaoch även grind. Det är väldigt bra träning eftersom det kan komma upp på tävling:) Ock Kickans känns jättebra. Sk bli spännande att hoppa 70 cm på en shettis. Najs! Min mage ropar "MAT!"

Det är vad den gör. Jag är jättehungrig!

Så att jag får sånhär energi:)

This or that?

Tv/Dator
Häst/Ponny
Tävla
/träna
Dressyr/hoppning
Tretorn Advance
/Tretorn Comfort
Linne/T-shirt
Blått/Grönt
Ljust/Mörkt
Sova/Va vaken
Blond/
Brunette
Kickan/Bella
Cykla
/Gå
Sommar/Vinter
Godis/Chips
PA2/PA3
Matte/SO
Högt/lågt
Stökigt/Ordning
Halsband/Örhängen
Vita ridbyxor
/Jeansridbyxor


God natt!Failbild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ändrar höjden

Jag ska ju snart på påskhoppet i Färgelanda. En liten klubbhoppning bara.

Då hade jag tänkt att hoppa 50-och 60

 cm med shettisen Kickan. Men det ändrar vi till 60cm och 70cm.

För jag hoppade Kickan hemma idag och då

 provade vi enn 70 cm bana. Det gick gallant. Och 50 cm känns lite fjompigt på

 Kickan eftersom hon kan så

mycket mer. Så det ska bli spännande. Debut i 70 cm med Kickan

är det som väntar då:)


Klippt mej

Nu har jag precis vart och klippt mig. Det känns riktigt skönt för det var ett tag sedan. Men nu är det gjort. Idag ska jag rida min fina Bella. Nathalie ska rida på Kickan också tror jag. Snart är det dags för tävling. Nästa fredag är det dags. Vi får hålla tummarna att det inte blir inställt för det är väldigt få anmälda. Så då kanske dom ställer in det. Men vi hoppas att dom inte gör det.


Kolla vilken fin sol!

Denna rullar runt 24/7 i mitt huvud
Home

Nu är jag hemma och ska fixa ihop kläder för fotbollsträningen. Så det blir tyvärr ingen ridning idag:( Men i morgon blir det att träna Bella. Ska även försöka rida Kickan någon dag i veckan.


Hej då!


Natti Natti!

Nu ska jag sova. Har varit I Färgelanda och ridit men jag berättar mer om det imorn. Som ni vet blir uppdateringen inte super i morgon på grund av tiden. Men ni får hållas. 

Jag är astrött så måste verkligen säga hejdå nu:)Jättegammal bild på Bella.


Ut till Bella va de nu då:)

Nu är det dags att gå ut till Bella. Hon ska borstasren och fin och sen bar det av till Färgelanda. Hejja Bella!!!


Bild på söta Siss!!

Jag är med

Jag är med i veckans blogg hos http://anneliih.blogg.se/2012/march/veckans-blogg-3.html#comment. Kolla in vettja:)

Matdags

Nu är det snart dags för mat. Kom nyss hem från skolan. Alltid skönt att komma hem från skolan. Men ikväll är det då tänkt att jag ska rida Bella i FRK. Det är hoppning och det är det som vi satsar på. Men nu måste jag äta.


Drar till skolan

Nu är dags för skola. Men vi hörs senare. Bye bye!


Ridningen och Godnatt!

Förut red jag Kickan i padocken. Hoppade lite och det gick super. Vi fixade även ihop en egen vattenmatta. Sen red jag och mamma ut. Jag på Bella och mamma på  Belmondo.;) Så mysig tur det va. När vi kom hem igen red jag Belmondo i padocken. Han var så otrolig fin. Jag ska försöka fixa nån bild på när jag rider honom. Han gick jättefint även i galoppen. Så fruktansvärt snäll att jag kan rida honom. :) Det var jättekul!


Nu ska jag sova;)

Våfflor=Mumma

Nu har jag precis varit i kyrkan och efteråt fick man äta våfflor. Mums! Det var jättegott. Efter det åkte vi till en loppis. Där dom sålde kläder m.m. Då köpte jag ett par ursnygga jeans. Ska nog ta dom till skolan i moprgon. Så läckra. Men nu ska jag gå ut och njuta av det underbara vädret. :)/Michelle

God morgon allihop!

Idag hoppas jag blir en lika fin dag som idag. Än så länge ser det ut så i alla fall. Himlen är alldelles blå. Idag har jag tänkt att jag ska rida Bella. Precis som jag gjorde idag. Också kanske det blir fotbollsträning ikväll men jag hoppas på att det inte blir något för jag har inte direkt någon lust att träna på en söndag kväll. Jag vill ju sitta hemma och se på ponnyakuten. Det bästa program som finns:)
Tog denna bild igår. Det kommer mer bilder under dagen.

Diggar

Jag diggar när André gör denna låt så bra. Riktiigt bra sväng:):)
Vad tycker ni?

Lil sis har barnkalas

Min lillasyster har barnkalas idag. Och jag ör med och hjälper till. Är så kul att se hur glad dom är. Jag hoppas att dom får det roligt. Men nu måste jag blåsa upp en ballong till:)

Ny header!

Vad tycker ni om den nya headerna. Tryck F5 om ni inte ser den. Det är dock inte i rätt storlek men det gick inte att göra det störra. Komentera vad ni tycker?Grejade lite och fixa ihp denna lilla grej...

animator gif


Vattenpalatset

Idag ska jag te vsttenpalatset. Min lillasyrra fyller sju år och då vill hon gärna åka dit. Så det ska vi göra. Det var ganska längesedan jag var där. Så nu är det dags:)  Sen ska vi äta pizza och tårta. Det här blir en bra dag. (Hoppas jag) Hoppas att ni också får en bra dag.  Ingen ridning blir det för mig today. Men nu måste jag röja lite på mitt rum. RÖRIGT!

Så gullig!

Jag klara det!!

Jag klarade gröntkortprovet:) Alla rätt. så glad! Men nu blir det godnatt på er

Kram


Dagens me!Jeans
topp med upprullad ärm
Håret uppsat i tofs

Lite photos på Nutella & jag
Plugga Plugga!

Nu ska jag plugga inför grönkortprovet jag ska göra ikväll kl halv sju. Vi får hoppas att jag klarar det:) Jag tror nog att det kommer gå ganska bra. Jag har ju tävlat en del och har kanske koll på en del. Så nu blire pluggdags!


Bjuder på en liten vårbild:)


Grym kväll igår!

hoppträningen igår gick jättebra:) Vi tränade mycket kombinationer och studs. Det sista låg hindrena på över 80cm. Hon va så fin. Men några gånger blev hon sur för att jag drev henne med skänklarna mot hindret. Och då stannar hon. Jag ska göra så lite som möjligt mot hindrena annars blir hon sur. Men över oxrarna flög hon som fågel. Det var så underbart batt sitt på henne där. Vi stog still i luften. Jag och världens finaste Bella <3


Kvällens planer

Ikväll ska jag till  Färgelanda på hoppträning. Jag vet att det blir jag, Maja och Carro. Det är säkert nån mer men det är dom jag vet. Det ska blir riktigt nice! Jag ska kämpa för allt jag är värd. Jag och Bella ska utvecklas och nå dit vi vill. Vi ska klara det. Det här är vad vi är gjorda för. Vi ska göra det. Här kommer vi:)


Den långa dagen lider mot sitt slut

Gud va skönt att denna dag snart är slut. För tisdagar är inte direkt min favorit. Så nu ska jag snart på fotbollsträning. Då ska vi vara utomhus. Sen blire sängen och en ny dag väntar. Nämligen onsdagen. Jag och onsdagar är ett ganska bra team. Vi brukar komma bra överäns.


Bellas ögon är magiska. Hoppas att hela hon är lika magisk i morgon på hoppträningen:)

I <3 U


Nu är det skola!

Idag är en dag då jag inte har nån tid. Men jag ska försöka hinna blogga senare:)


Ha de gött!

Mot FRK!

Nu drar jag till FRK och rider min fina stjärna. Vi hörs senare:)


Bella <3
Skoldagen slut

Nu var denna skoldag slut. Nu är det bar lite kul kvar av dagen. I kväll åker jag upp till Färgelanda och rider lektion. Vet inte om det blir hoppning eller dressyr.  Men innan det ska nog göras lite läxa. Ha de gött!


Den finaste <3

Sett på Pa 3 and it's time for sleeping!

Nu har jag sett på ponnyakuten och ska ta och sova. I morgon är det en ny skoldag som väntar. Jag får se när jag hinner blogga i morgon:) Have a good night!


3 favoritbloggarNellie Berntssons blogg är SUPER! Hon rideräven otrolig bra. Hennes ponny Stella har jag faktist provridet en gång. Smashing va??Emelie & Caroline har en riktigt intressant blogg. Dom visar verkligen vilka dom är. Caroline hopptränar jag med:)


Malins och Elins blogg verkar inte vara i gång nu men när dom var igång klickade jag in här en del.
Träningshoppning på Nuntorp

Jag kan väl säga att det gick sådär. På framhoppningen gick hon solklart. Kände verkligen att det här klarar vi. Men väl inne på banan fick Bella lite fnatt. Solljuset som lyste in var jättefarligt och det fanns det ett vattenhinder som jag gick fram och visa. Det gick hon INTE med på. Eftersom det var en träningshoppníng fick jag hoppa det några gånger först. Tillslut fick jag över henne med lite konstiga hopp. Så gick starten. Stressad och stirrig var hon ju men hon hoppade alla hindren fram till vattenhindret där det blev en tvärnit. Jag gjorde ett nytt försök och vi klarade det. Resten gick bra men hoppen var intesärskilt fina. Sista hindret var en trippelbarr och den gick super att hoppa:)I andra klassen hade dom lagt till några grindar också som hon inte var så förtjust i. Så där blev det också stopp. Men jag var mycket mer bestämd denna rundan så den blev endå bättre.

Jag är lite förvånad att Bella gjorde såhär för hon brukar inte hålla på så. Men jag hoppas att det var tillfälligt.

I am I

Vem är jag? Jo, jag är Michelle. Inte vilken Michelle som helst. Utan min Michelle. Jag som är mig själv och tänker fortsätta med det. Ingen kan få mig till någon annan. Ingen annan. Jag tänker själv. Och det kan ingen ändra på. Det jag vill göra och kämpa för. Det gör jag. Vill jag kämpa allt för brottning. Så gör jag det. Men eftersom jag inte vill det så gör jag det inte. Alla ska vara nöjda över sig själva. För man är sig själv. Det är det som gör en världefull:) Ingen kan ändra på det.  Försöker du ändra på dig själv för att "passa" in. Sluta med det! För det är fegt. Var dig själv istället och du är stark och modig.


Ridit min fina stjärna!

Tog en liten sväng i skogen och sen blev det lydnnadsträning. Det kändes jättebra så nu taggar vi morrondagens träningshoppning på Nuntorp. Vi siktar på felfritt! Let's go!!!Sen tränade vi Nutella genom att lyfta hovar. Det gick Awsome! Hon rykte bara till nån gång. Såå duktig hon va:)I kväll blir det att äta räkpaj med scones. Mumma!

Jag är med!

Jag är med i dagens blogg på TeamHP. Kika in vetja!!!

Chill kväll!

Igår hade jag en riktigt chill kväll med Ida och Jenny.  Vi badade i hennes nya badkar som är jättestort med bubblor och blinkande lampor under vattnet. Såå Nice! Sen åt vi pizza, chips och såg på film. Det var en lykad kväll! Men nu är jag hemma igen:)
Idag ska jag rida Bella. Och i morgon är det dags för en liten träningshoppning på Nuntorp. Jag tänkte hoppa 70-och 80cm. Ska verkligen känna om hon klarar det utan att det blir krongel.

Tjenare! Nu är det FREDAG!

Fredag idag ja. I mitt schema står det skola överst. Sen blir det att åka hem till Jenny. Vi ska fira henne lite för att hon nhar fyllt år. Så vi syns tyvär inte förren i morgon. Så ni får läsa tillbaka på gamla inlägg och sånt medans jag är borta. Här får ni bilder att njuta av:


Jag är redo!

Mot fotbollsträning!!!

Hiss & Diss


* Glittersprayar till hästar som det inte blir något glitter av. Just en sån har jag. Man sprayar och det ser fint ut när det är blött men när det torkar märker man  att det mästa var vätska. För hur mycket glitter ser man? Typ ingenting.

* Att det här är sista året jag får tävla Bella.


* Att jag har världens finaste ponnysar.

* Att våren är på väg.

*Att det finns så mycket fint till ponnysarna.


Börjar om från början!

Nu har jag typ haft en liten paus. (två dagar) Jag har haft bloggtorka. Men nu hoppas att det blitt bättre:) Så nu börjar om från början igen. Nu ska jag försöka att blogga mer. Även om jag kanske inte hinner varje dag så ska jag försöka så gott jag kan. '


Vad tycks om bilden?

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Skoldagen gick ganska fort. Till skillnad på tisdagar som är såå sega! Men ikväll blir det fotbollsträning. Blir dock ingen ridning:(


Känsla!!! Vill bara tillbaks!


Mockning- check!

Nu har jag mockat alla boxarna. Och nu sitter jag här och ska snart äta mat. Men sen blir det att rida Kickan. Nathalie ska ocksåprida henne lite. Lite senare ska jag även åka upp till  Färgelanda och rida fin Bella:)


Natti natti!

Idag red jag en uteritt på Bella med mamma och Belmondo. Det var skönt för Bella att sträcka ut ordentligt:) Var riktigt skönt!

I morgon ska jag rida lektion i Färgelanda. Ska även rida Kickan på FM. (förmiddan)


Bella L:C


Kickan L:C


Filmerna kommer idag!

Filmerna sen igår kommer upp på bloggen idag:)


Tävlingsdagen slut!

Nu är otroligt rolig dag slut. Jag nollade i båda klasserna med båda hästarna:) Kunde inte bli bättre. Jag skriver mer om det i morgon. Nu blir det Mello!

Ändrade planer!

Jenny skulle ju ha följt med mig på tävlingen. Men så blev det inte. För hon kände sig inte riktigt kry och ska åka hem. Så det var ju väldigt synd. Men det kommer fler tävlingar då hon kan vara med.
Nu ska jag snart gå ut och fixa iordning hästarna:) För på tävlingsbanan kommer vi!!!!

Snöstyltor

Jag red Bella idag istället men det gick inge vidare. För snön var så "kletig" så att det blev snöstyltor hela tiden. Så det blev en väldigt kort ridtur. Menmen.. Jag hoppas att det blir bättre imorn. Om inte så får jag nog åka upp till Färgelanda och rida:) Vi får se hur det blir.


Tjenare bloggen!

Idag är det dags att rida Kickan igen. Blir tyvär ingen ridning på Bella idag på grund av fotbollsträning. Men i morgon är det Bellas tur. :)Med Kickan ska jag nog hoppa lite och träna omhoppningssvängar. Men det dumma är att det är snö ute. Vilket jag INTE uppskattar. Det blir dessutom svårare att rida.Nu ska jag äta mat:)


Disco outfit!Svarta tajts

Lila typ klänning med svart bälte:)

Uppsatt tofs med lite sparat där fram.

Vad tycks?

Bilder från tävlingen i Alingsås
(Den sista tog jag i bilen på väg hem:)

Duschat

Jag har precis kommit ur duschen. Det var skönt att komma in i en varm dusch eftersom jag var lite frusen. Det är ju inte jättevarmt ute. Men nu ska jag äta kvällsmat. Ha det gött:):)


Ridit båda ponnysarna

Nu har jagprecis kommit. Ridit min fina ponnysar. Tog några hopp och omhoppningssvängar med Bella. Det gick jättebra. Hoppade nåt hinder på typ 87cm. Men höjden spela roll elle? NOO! Men fin va hon:)

Med Kickan tog jag och red barbacka. Först var hon lite fånig och skulle vara rädd för allting. Men sen fick jag henne lugn och vi tränade på LYDNAD! hörde du det Kickan? Lydnad:)

På lördag är det dags för Trollhättan

På lördag är det tävling Trollhättan. Jag längtar!  För det är så underbart att få tävla mina fina ponnys jag har. Och så ska nog Jenny följa med. Så hon kommer titta på:) Men nu ska jag kolla på lite läxor:(

Nu ska jag rida Bella!!

Yes I will!

Kickan ska ridas

Nu ska jag ut och rida Drottningen på tävlingsbanan. Nämligen Kanebys Kickan:)
Sen ska jag rida den andra drottningen. Nämligen Belle  Van de musehoeve

Kickan i Alingsås

Lite dålig kvalité på filmen. Jag vet.


Tävlingen i Alingsås

Filmerna kronglar enormt. Så vi får se om det blir någon film. Vet inte:(
Men nu tänkte jag berätta om den undebara tävlingsdagen:
LD Bed. A

Kickan:

På framridningen och framhoppningen kändes hon GALET pigg. Men hoppade gjorde hon ju galant! Sen inne på banan var hon livrädd för nånting i ett hörn. När vi kom närmre började hon stegra, bocka och tvärvände och sprang åt andra hållet. Då var jag nära på att ramla av. Men jag satt kvar och hade inte fått startsignal så jag började ritten precis som vanligt. Hon tvekade på några hinder men hoppade endå. Så det blev en fin rosett efteråt:)
Bella:

Framridningen och framhoppningen var Super! Hon bjöd på bra och lyssnade. Sen var det in på banan och vi visade vart skåpet ska stå:) Hon tvekade inte en sekund och i mål kom vi med 0 fel. Och även en rosett till Bella.
LC Bed. A+0/A+0

Kickan:

Framridningen och framhoppningen var lika energisk som innan. Om inte ännu mer. Men på banan tvekade hon inte någonting. Vi blev felfria i första fasen och fortsatte direkt in på andra fasen. Nu skulle vi satsa! Mot det 11:e hindret kunde man ta en mycket snävare sväng som jag tänkte ta. Men precis på den vägen stog nästa ekipage. Alltså i vägen. Så istället för ta den kortaste vägen blev det den längsta vägen.:( Vi tappade JÄTTEMYCKET tid. Jag blir så irriterad på dom som står ivägen. Men Kickan var jätteduktig såklart.:)
Bella:

Framhoppningen var TOPPEN! Så jag tänkte att NU KÖR VI! Men på  banan hände något vid 4:e hindret. Det var ett "läskigt" hinder och det skulle hoppas mot läktaren. Det kan hästarna tycka e lite obehagligt. Så där tvärnitade Bella och kastade med huvudet samtidigt. Så jag gled saakta av. SHIT!! Jag som verkligen ville satsta i den klassen. Men istället blir jag utesluten. Jaja... Så är det. Jag får vara nöjd med den första rundan:)
Vill ni ha bilder? Det finns några bilder på oss:)

Hemma

Nu är jag hemma från en grym tävlingsdag. Nu ska jag fixa iordning dom filmerna som blev:)

I morgon blire Alingsås!

Japp, nu var det dags. TAGGA! Det kommer kanske film på när jag rider. Eller vad tycker ni?
Jag lägger nog även upp Dizco outfiten i morgon med. Så håll utkik:)

Ridit Bella och nu blir Dizco!

jaa, Nu till den stora frågan. Vad ska jag ta på mig?


Tack!!

Tack Malin för att jag blev vald i bästa storyn på din blogg:) Ni kan läsa inlägget här

Godnatt!

I morgon väntar en ny dag:) Dan före dan!

Hoppat Kickan

Nu har jag varit ute och hoppat fina Kickan. Vi har byggt lite "skrämselhinder" för Kickan har inte sett så mycket sånt. Vi ska ju till Alingsås på tävling på lördag och vi såg på deras hemsida vad dom hade för hinder.:) Det var många grindar och murar och sånt. Man vet aldrig vad ponnysarna säger om det:)

bloglovin
RSS 2.0