Taggar vi tävling

Då taggar vi tävling imorn då. ;) HEJJA!!Ingen städning idag

Jag hann inte städa i stallet idag. Redan kl tre skulle jag med en kompis på bio. Så det får bli städning imorn.
 
Gud va konstig luft det är ute. Det är så kvaft. Känns som att det kommer explodera när som helst. Så himla varmt men ändå så mulet. Hoppas det inte blir åska. :S
 
Nästa grej som ligger framför mig är TÄVLING! På söndag drar jag till Floby med Bella och startar en LD+ och LC. Here we gooo!
 
Asså detta är jag för 4 årsen! haha.... Snacka om skillnad ;)
 
 
 

Ridningen idag

Red ut på Bella med Nathalie på Kickan. Blev att rida barbacka på Bella. Hon var pigg och glad precis som vanligt.
 
Sen intervalltränade jag Kickan. Det gick jättebra. Sen i en backe på väg hem galloperade jag. Det är en backe vi brukar gallopera i. och DET gillade hon. Hon sprang så fort hon kunde. Shit asså.  Blev så glad för att hon tyckte att det var kul och hade den där gnistan i sig. ;) Den hon tappat på sista tiden. SUPERSTAR!
 
 
Fast tyvär är jag lite för lång. :( Känner att jag skulle va lagom på en C-ponny nu.

Detta händer idag

Godmorgon allihopa! Idag är en ny dag och det ska göras mycket. Detta händer idag:
 
* Städa stallet
 
*Bella ska ridas
 
* Kickan ska intervalltränas
 
* Förbereda lite inför helgens tävling
 
* Chill med bio
 
Nu ska jag äta frukost :)
 

Sista för dagen

Ska snart lägga mig nu. Behöver energi för i morgon då det är mycket som ska göras. STALLET är stället jag kommer finnas på imorn. ;)
 
God natt!
 
 
Bella ser lite loj ut där

Ska duscha nu


Badat

Har vart och badat i utebassängen i Brålanda. Dom hade någon grillkväll där och mina syskon går ju där så då åkte vi dit och grlla och badade lite. Skönt att bada. Väldigt varmt i vattnet. Edwina åkte med  mig också :)
 
Suddig bil men men... Det ör från vi badade i Rådane fors :)

Dressyren igår

Tyckte faktist att det gick ganska bra. Verkligen ingen dressyr häst jag har. Vi får satsa på hoppningen i stället. Det var drygt en % från placering men det var inte alls många med. Men jag var ändå nöjd :)
 
 
Snygg bild innan vi åkte. ;)

Dressyr KM idag då

Idag ska jag va med på dressyr Km i Färgelanda. Så nu ska det förberedas. :)

Nu åker jag till Jenny

Hejdå!
 

Dagens planer

Nu på morgonen ska jag åka till Jenny och ha det kul. Sover över till imorn och åker med henne till fotbollsavslutningen. Då ska vi spela mot föräldrarna och äta pizza efteråt. Det blir säkert kul. Så idag blir det ingen ridning och inte heller någon bloggning. Men jag är tillbaka på tisdag kväll :)
 
Så länge får ni kolla på lite bilder :)
 
 
 

Kvällsdopp i Rådanefors

Åkte till Rådanefors, ett badställe i närheten och tog ett kvällsmat. Det regnade och var inte särskilt varmt i luften Så vattnet kändes väldigt skönt. Dopade hela mig och hoppade flera gånger från bryggan. Riktigt gött asså. I luften var det kallt men i vattnet var det mycket bättre. :)
 
Glöm inte att ni är bäst om ni röstar på mig här
Skulle betyda Guld om ni röstade och gillade på mitt bidrag i hööks fototävling :) http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/4538/e7587b2541f4cf7ecef77d4087da019c4a249cc6/
Tack på förhand :)
<3
 
 

Hööks fototävling

Jag är med i hööksfototävling. Jag skulle bli överlycklig om ni röstade på mig. Skulle betyda guld! ♥
 
Länk till tävlingen: http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/4538/e7587b2541f4cf7ecef77d4087da019c4a249cc6/
 
Tack på förhand!
 
 
Detta är bilden som jag tävlar med :
 
 

Regn, regn och åter regn

Gud va det regnar ute. Typisk svensk sommar ju. Jaja... Båda ska ridas idag i alla fall. Ska även be pappa fota oss lite. Men vi får se om det blir några bilder. Regnar ju otroligt mycket. Nu ska jag ut till ponnysarna :)
 

Regn


Nästa dag väntar

God nat! Hörs imorn då ridning står på schemat :)


Ridit två fina ponnys

Red Kickan  idag. Tog först en runda på vägen och i skogen. Red till terrängbanan som jag byggt. Består av tre hinder. Det tyckte hon va skitkul! Hon hoppade högt över och ville hoppa meer. Kändes superbra.
 
Sen gjorde jag lite intervallträning i padocken och hoppade även där. Hon var pigg och glad. Ska rida henne lite oftare för att hon ska få upp konditionen. Det behöver hon verkligen. :)
 
Sen red jag igenom LB:1 programet med Bella två gånger. Första gången var väl sådär. Men andra gången gick det faktist väldigt bra. Ska ju rida KM i dressyr på onsdag. Jag kan ju säga att jag har inga förväntningar alls. Bara en kul grej. För Bella e verkligen ingen dressyrhäst. Men lite kul att testa bara :)
 
 
Ponnyn där i mitten är bara bäst! ♥
 

Åka elmoppe e´ kul!


Borta under dagen :)

Nu har jag precis ätit frukost och hämtat posten i en grej. hehe.. Vad kan det va tro?

Idag ska jag och min familj åka en sväng till Brodalen där min mormor har en stuga. Det ligger vid Kusten. Så dethär ska bli en bra och härlig dag. Så jag kommer inte hem förrän ikväll. Så vi hörs imorn. Hejdå!


Härlig sommarbild :)


KM = Super!

Igår var en jättebra dag. Det blev en 2:a placering i KM:et. SUPERNÖJD. Blev slagen med några tiondelar. Omhoppningen var 80cm och jag gjorde nog den bästa omhoppningen jag någonsin gjort eftersom det var lite högre också. Vi fick till jättebra svängar. Jag och Linda Hansson var de enda som var felfria så vi två kämpade med tiden. Och vinsten gick till Linda. Tycker hon var värd den vinsten. Nöjd åkte jag hem med den blåa rosetten och en silverhäst. ♥

Bästa Bella!

Klubbmästerskap i hoppning

Kl 6 idag börjar KM:et i hoppning. Jag ska först starta en clear round. Det är KM:et för de som rider lektionsponny. Men privatryttare får också starta i den klassen fast som en clear round. Men för lektionsryttarna är det stilbedömning. Sen börjar KM:et för privatryttare. Då är det först en grundomgång och sedan omhoppning. :)

Så nu är packningen snart klar och det är borstning på Bella som gäller. Fin ska hon va. Idag blir det prämier för mig att använda mina Whitaker ridbyxor. YEEE! Så ser de ut:


Jag har ett par röda.


Här är en bild från förra årets KM:

WEDNESDAY!Nu blire frukost!

Sista inlägget för idag

Idag red jag då ut på Bella. Hon var pigg och framåt. Precis vad jag vill. Tränset är rengjort och imorn ska jag packa färdigt och smörja sadeln. Det är inte förren imorn kväll som KM:et är. Det börjar kl 6. Då får jag lämmna tillbaka pokalen. :(

Har vart på fotbollsträning också. Träningen blev inte så lång för sista halvtimman kollade vi på när några andra spelade.


Ut och rida

Nu ska jag snart ut och rida på Bella. Har precis smörjt hennes tävlingsträns och valt ut tävlingsoutfit. Så nu kör vi!Foto: Caroline Hellgren

Dålig uppdatering :(

Har haft dålig uppdatering men jag har haft fullt upp i helgen med tävlingar och sånt. Men så är det..

Idag ska jag rida ut på Bella och förbereda inför KM:et  i morgon. Får säga hejdå till min pokal som då är ett vandringspris som ska lämnas över till vinnaren iår.  :) SPÄNNANDE

Nu ska jag kolla ut vad jag ska ha för vojlock och huva imorn så hej då :)


Outfiten från igår

Såhär såg jag ut igår:haha.. Släpper loss lite


Mig som fanbärare :)


Taggar tävling imorn.

Nu taggar jag tävlinng imorn. Den börjar inte förren kl 3 så det är lugntpå morronen. Konkurens för B-ponnysarna blire här ja. ;) HERE WE GO! <3


Klass 6 på Fändeskolan blir nu olika klasser

Vad ska man säga om denna klass. Med ett ord kan man säga UNDERBAR! Vi alla tillsamman har kämpat tillsammans. Vi har hängt ihop i hela 7 år. Vi har vart ett lag, ett team. En grupp som klarar allt.
Det är som ett puzzel. Pasar inte bitarna går det inte. Självklart har inte bitarna suttit perfekt hela tiden. Men när de gjort det är det det bästa som finns. Tänk vad mycket vi gått igenom tillsammans. Stöttat och hjälpt varandra. Det har varit jobbigt, kämpigt, tråkigt. Men om vi tänker tillbaka så har det vart en underbar resa. En resa som vi alla minns och kommer alltid att minnas.
Under de här 7 åren har det faktist varit mycket skratt och glada miner. :D Tänk tillbaks på allt roligt vi gjort. Efter det där Våga vara projektet kom vi mycket närmre varandra. Vi lärde oss mycket och vågade verkligen vara oss själva och veta hur viktigt det är med vänner. Det tror jag alla kände idag på skolavslutningen. Vi insåg att det var kanske sista gången vi sågs allihopa på en gång. :(  Alla visade det inte lika mycket men tror faktist alla kände en jobbig känsla i magen. En känska man inte riktigt viste var det var. Så kände jag i alla fall.
Buggkursen var också en sån grej. Ingen jublade först men när det väl var tror jag de flesta fick en chock. OJ! Gick det att dansa? Wow! var det så här kul. :) Det var en sån grej då det gällde att VÅGA vilja och våga göra. Efter det var det även bugg i klassrummet.
Vi har utvecklas OTROLIGT mycket! Kolla på vad som helst. Någon gammal film för bara två årsen. Shit asså. Man känner ju inte igen sig. Kollade nyss på bilder från våga vara. WHAT? är det jag. Det är nog den största förändringen. Oss själva. Vi tänker på ett helt annat sätt än när vi gick i 1:an. Allt vi gör är på ett helt annat sätt. Det är fantastiskt vad mycket som kan hände på 7 år.
Vill tacka allt och alla för denna resan. Den underbara klassen och självklart lärarna som lyft upp oss. TACK! <3 Kommer att sakna allt!

Det kommer säkert fortsätta bra men inte på samma sätt. Vi har hamnat i olika klasser med helt nya människor, nya lärare, och ny skola.  Men vi är fortfarande vi och kommer alltid att vara. Det känns otroligt tråkigt nu att behöva lämmna så mycket. Börja med nåt nytt. Men det finns kvar. Allt finns kvar hos oss. KOM IHÅG DET! <3


Natti!

Natti natti!!


Bilder från tävlingen

Tack till www.fotografsb.n.nu som tog dessa fina bilder!
Älskar denna bilden, ser ni så söt hon e <3


Resultaten från tävlningen

Igår var det A- och B-ponny meeting i Herrljunga som gällde. Man kan ju säga att det blev en väldigt lyckad dag.

Kickan L:D+5 Bedömning: Stil Resultat: VINST!

Det var tre styckenn A-ponnysar som startade så det blev en hel klass. Hon kändes lite seg på fram hoppningen men hon blev bättre inne på banan. Det flöt på bra och vi fick 0 fel. Våra stilpoäng blev 57. :) Vilket ledde till en första placering. Superduktiga Kickan! Jag var jätteglad.Bella L:D+5 Bedömning: Stil Resultat: VINST!

Hon var väldigt pigg och hade ett bra tempo mot hindrena på framhoppningen. Samma på banan. Det flöt på bra. Vi kom lite nära på ett hinder en gång men det blev bra och vi fick 0 fel. :) Våra stilpoäng var 58. Det ledde också till en vinst! Superglad.Kickan L:C Bedömning: Två faser Resultat: 4 fel

Kändes ganska samma nu på fram hoppningen. Men vi fick ett bra tempo på banan. Det flöt på men vid 3:an tjabblade vi bort det. Vi kom inte överens och där blev det ett stopp. Men men... Jag var nöjd med henne endå eftersom det gick så bra i första klassen.Bella L:C Bedömning: Två faser Resultat: 3:e placering

Det var felfri ritt som gällde. Allt gick bra i första fasen och i andra fasen gasade vi på och tog kortare vägar. Felfri! Tiden räckte ocksåm till en 3:e placering. Det skillde 6 tiondelar till ettan så det var tajta tider. Men jag var supernöjd!! ;)


Och mina poäng för första och tredje placeringarna ledde också till att jag vann meetingpriset för B-ponny. JIPPI!!! ;)

Man kan ju verkligen säga att det blev en lyckad dag!


Fotbollsmatch

Idag ska jag på fotbollsmatch. Det är hemmamatch och vi ska möta Färgelanda. Så vi får hålla tummarna att det går bra. Men innan det ska jag fortsätta med lite förberedelser inför lördagen. Enligt väderleksprognosen ska det regna jättemycket på lördag :( Hoppa Belkla i regn är inge vidare. Hon  unviker gärna vatten och det kan ju problem på banan med vattenpölar. Jaja... Hoppas att det hinner ändra sig innan dess.


Ridit en P.I.G.G ponny

Red ut Kickan förut  med mamma och snacka om att det var energi i henne. Så pigg har hon inte vart på länge. Kunde knappt skritta den lilla ponnyn. Det kändes superbra. Hoppas verkligen att hon är lika pigg på lördag då vi taggar meeting i Vara.  ;)


Detta händer idag

Ingen skola idag. TUMMEN UPP för det. Så idag ska jag passa på att förbereda inför tävlingen m.m.


Detta händer idag:

*Kickan rids ut med Belmondo i sällskap

*Bella rids också ut men utan sälskap

*Kickans tävlingsträns ska smörjas

*Bellas tävlingsträns ska smörjas

*Mina Tretorn Advance ska smörjas

*Det ska packasEtt isärplockat träns som ska göras rent ;)

Hemma från fotbollsträningen

Nu är jag hemma från fotbollsträningen. Det var lite regnigt men annars var det bra. Gött att denna långa, tråkiga, jobbiga, och värsta dagen är över. (Gillar inte tisdagar) Så nu ska jag bara pusta ut.

Och imorn är vi ju lediga eftersom det är 6 juni. Så då ska det ridas och massa sånt. Ska nog även börja förbereda inför tävlingen som är på lördag. Det är en A-och B-ponny meeting. TAGGA!Bella får vila idag

Självklart är Bella värd en lugn vilodag idag. Så underbar som hon va igår. Jag ska ju träna i Färgelanda idag och det är hoppning och Bella ska inte hoppas någoonting mellan tävlingarna. Så det får bli någon annan.

Nu ska jag snart äta så hej då! ;)Fyra rosetter hänger fladdrande på Bella. haha... Hon syns knappt från sidan. ;)


God natt bloggen!

Nu var denna underbara dag slut. Godnatt!


<3 <3 <3

Vinst i båda klasserna med Bella

Bella var super idag. Tillsammans fick vi vinst i båda klasserna. Shit asså ;) Så här bra har det aldrig gått. Love ya Bella!! Du hör verkligen hemma på tävlingsbanan.


www.esphoto.se

Klassbollen

Idag är det då dags för klassbollen.  Men om vi går vidare till imorn också kan jag inte va med. För imorn är det Gota Cup omg 3. KNAPPAST att jag missar det. Så idag blir det klassbollen, rid och packa det sista innan tävlingen. På söndag kommer två konkurenser för B-ponnysarna. Her we go!!
Foto: www.esphoto.se/

Denna låt får avsluta dagen

Denna låt får avsluta min dag idag. En låt som rullat 27/4 hos mig. Den är så my style!! :D


Ridit två underbara ponnys och nu blir det kvällsmat

Har packat. putsat utrustning. ridit och massa mer så nu är det dags för kvällsmat. Riktigt god mat bli det. ;)


Förberedelser

Idag är det för förberedelser inför Gota Cup som gäller. Ska starta Bella i förklassen och båda ponnysarna i lagklassen.  TAGGA TAGGA!!  :D

Detta händer idag:

* Bella ska ridas ut

*Kickan för vila

* Jag ska packa utrustning

* Putsa utrustning

* Fixxa iordning tävlingsoutfit

* Städa trailern


Det här ska bli en bra dag. Det har jag bestämt nu! :Obloglovin
RSS 2.0