Pictures

 
 
Finns på http://michellepetersson.horseworld.se/ 
 
 

Snacka om att ha tur

Precis kommit hem från fotbollsträningen. Snacka om att jag hade tur. När vi åkte iväg i bilen regnade det en del. Så jag såg ju framför mig vilken blöt och jobbig träning det skulle bli. Men så när vi kom fram och jag gick ur bilen slutade det regna. Så härlig känsla man får då. Slapp regnet genom hela träningen. (Y)

Nu ska jag ta och läsa lite fysik. Har snart prov på det. Finns bara en sak att säga: BLÄ!!! :P

 

 

 

 

 


Stallet all time

Vart i stallet hela förmiddan. Först red jag Donna. En igångskrittningstur i skogen och på grusvägen och sedan arbete i padocken. Jobbade med svängarna och få med yttersidan. Fungeradr väldigt bra idag. Jag fick en stadig sits och då blev hon stadig. Hon lyssnade och jag kunde göra flera övergångar utan att hon stressa upp sig. :)

Sen kom Emilia, hennes syster (som är med i hopplaget) och hennes mamma. Hon red Kickan i padocken så de får träna ihop sig. På lördag gäller det. Men det gick bra i alla fall. Kickan blev väldigt trött det sista bara.

Nu ska jag ut och rengöra Kickan grejer till på lördag. Då ska allt skina.

 

Fotograf: Maja Simonsson

Plans today

Precis ätit frukost och nu börjar dagens händelser. Detta händer idag:
 
*Ut och rida Donna
 
*Städa stallet lite till
 
*Emilia kommer för att rida Kickan
 
*Rengöra Kiclan grjer.
 
Tummen upp dag hoppas jag på!
 
 

God natt!

En regnig skitdag har det vart idag. Det är sanna ord. Behöver jag säga något mer? Nä tror inte det.

Nu ska jag sova och vänta på morgondagen. Förhoppningsvisinte en sådan dag som idag. Jag och regn går lixom inte ihop. Ända gången jag tycker att regn är liiteskönt är på en riktigt varm sommardag och man spelar fotboll. Då är det skönt att få en dusch av varmt regnvatten. Det är ända gången.  Annars är regn en stor diss! God natt! ♥
Städat stallet

Skrev ju att jag skulle ut och rida båda ponnysarna. Men istället blev det ingen ridning alls. Tyvärr. Det regnar ju så otroligt mycket och jag kände att det hade inte blivit något bättre av att jag hade ridit. Lika bra att skippa det. Donna hade ju inte direkt tänkt "Vilken snäll matte jag har som tvingar mig arbeta i regnet". Snarare tvärtom! Och jag skulle bara sitta och frysa och det skulle inte bli någon ordentlig ridning. Så beslutet fick bli att inte rida. 
 
Istället har jag städat i stallet ett par timmar. Så härligt när man städat upp och får lite utrymme. Känner mig mycket friare i stallet då. Hästarna fick komma in och blev torkade och vi la på de varma och goa täcken. De uppskattade inte vädret. De blev jätteglada över att få komma in och äta på sitt hö :D
 
 
Nu är det helg. En lång och härlig helg. Bortsätt från regnet då. Så gött med fyra dagars ledighet och en tävling inblandad där oxå. Då blir det prämiär tävling för Kickan i år. Dessutom med Emilia. Ska bli så spännande ;)
 
Den tiden <3
 
 

Alla väder

Alla väder är bra ridväder. Är man hästtjej så är man. Trots vädret behöver ponnysarna ridas. Första ponnyn blir Kickan. Mot stallet och Kickan i det regniga härliga vädret ♥Hello hello!
Sista dagen i skolan för denna veckan

Så härligt. Sommarn kommer! J alla fall två dagar. Älskar verkligen vädret. Passar på att klä mig i tajts och linne. Då är det verkligen sommar känsla. Aja, slutpratad om det.

Idag när jag kommer hem ska jag rida både Donna och Kickan. De båda ska laddas och va helt redo inför Gota cupen på lördag. Känner att det bara måste gå bra. Kickan hoppas jag är riktigt pigg. aäAnnars är hon inte rolig att rida. Pigg och glad ska hon vara och lyssna på Emilia (Inte springa till utgången vilket är ganska vanligt hos Kickan)

Donna hoppas jag e på bra humör och inte stoar sig så att hon är rädd för allt och alla. Vill att hon ska va lugn och lyssna på mig men ändå vara hoppglad och få upp benen över hindrena. Inte kul när blir ett litet onödigt pet. Speciellt när det handlar om lagllassen. Men vi ska se till att det går bra ;)Haha... Bilden togs igår efter jag duschat och njöt av solen ute

Sun day!Solig dag med underbara vänner va det idag. Idag va det verkligen en sommerdag. Så härligt ♥

Superbra träning

Träningen igår va jättebra! Både Donna och Kickan fick följa med. Kickan va lite trött och seg. Inte bästa konditionen. Men annars skötte hon sig bra. 
 
Med Donna gick det super. Sjäkvklart va hon lite beroende av Kickan och ville till henne hela tiden. Men jag kunde ändå få henne lugn och balanserad. Vi hoppade en liten bana med lite knepiga svängar.  En superbra kontroll övning. Hade Donna sprungit på hade man inte fixat banan. Det gällde att få perfekta vägar och få en kort galopp. Det fungerade verkligen superbra. Det var lätt att styra henne och hon väntade på mig. 
 
Nöjdare än nöjd!  

MÅSTE sova

Hemkommen från en härlig kväll i Färgelanda. Träningen gick verkligen super! Men nu är jag väldigt trött och MÅSTE verkligen sova. Så jag får blogga om träningen imorn morgon. 
 
Men nu ropar sängen på mig. Natti!! ♥ 
 

privatfrisör
Ponnyakuten!

JAG HAR KOMMIT MED I PONNYAKUTEN! Haha.. Nä jag skoja bara ;)
 
Alma ( http://licornez.blogg.se )  var hemma hos mig hela dagen igår. Vi spelade in en parodi av ponnyakuten. Verkligen haft superkul! Och det här är inte något att vi härmar någon från riktiga ponnyakuten. Utan vi har själva gjort oss så  roliga som möjligt. Ponnyakuten består av 3 avsnitt. Det här är första avsnittet. Hoppas att ni får en rolig stund medan ni kollar. :D
 
 
 
 
 
Kommentera gärna om vad ni tyckte :D

Resultat av dagens tävling

Här kommer resultatet från dagens tävling:
 
LD clear round
På framridningen och framhoppningen va hon superlugn. Nästan lite för lugn. Men vi fick i alla fall till fina hopp och kände oss väldigt redo. På banan gick det bra fram till hinder nr 6. Näst sista hindret. Det var en vit grind med blå text. Trodde inte Donna skulle reagera på det men det gjorde hon minsann. Vägrade tre gånger så att vi blev uteslutna. Hon tyckte verkligen det hindret  va läskigt för jag fick inte över henne. Det är första gången hon verkligen vägrar med mig. Hon brukar ju va så himla hoppglad oavsett vad det är för hinder.
 
LC två faser
Nu försökte jag verkligen väcka henne och få upp huvet på henne. Jag red mer bestämt och tänkte inte låta henne vägra en massa nu. Det funkade bra att va så bestämd. Hon gjorde superhopp och det gick jättebra. Men tyvär kom vi lite nära på 4:e hindret så det blev ett pet. Väldigt synd för det kändes så himla bra och jag ville så gärna rida andra fasen med. Men men.. Supernöjd för övrigt :D
 
Så söt hon va när hon stog i transporten!
 
 

Började bra

Morgonen började bra, Donna hade världrns största kissfläck på ena bakbenet och även på rumpan. Typiskt att det ska hända när man ska på tävling. Men nu har vi fått henne vit och fin.

För en gång skull känns det som jag har med mih allt. Väldigt sällan jag känner så. Men idag så. Nu drar vi till Ale. Startar en LD clear round och LC två faser. ;)
Håltimma

Gött med en och en och en halv timmas håltimma :D
Spricker av lycka!

Håller på att spricka av lycka. Solen lyser ute. Det är våår! Snart sommar ♥ Så härligt. Och det är ju fredag oxå. En underbar dag med massor att göra eftersom jag ska till Ale på tävling imorn.

När jag kommer hem ska jag och mamma rida ut. Jag tar Kickan och mamma Donna. Ska bli kul att rida en superpigg shettis. Efteråt kanske jag tar någon galopp på Donna i padocken. Endast för att hon ska få känna på det lite dagen innan. För när vi rider ut blir det mest skritt och trav. :DHa en riktigt härlig fredag nu!


Ingen ridning idag

Nu är jag på väg hem från skolan. Känner mig duktig idag. Haha...

När jag kommer hem blir det den vanliga visan på torsdagar. Alltså äta, kanske att jag lyckas göra lite homeworks, fotbollsträning och hem. Så ingen ridning idag. Men det passar bra att hon vilar idag eftersom vi hoppade igår och det är tävling på lördag. Så ska vi rida ut imorn. Bra upplägg ;)Love this pic! ♥

Kuddmys
kevin

vill bara säga att kevin mars ät bäst! <3

Resultatet

Igår va jag i Mellerud på en klubbhoppning. Vädret va perfek. Känns väldigt  bättre om vädret är bra ;) Men nu till resultatet: 
 
 70cm
 På framridningen va hon lite okonsentrerad och sprang och gnäggade efter Kickan hela tiden. Men när de ställde in Kickan blev hon lugnare. På framhoppningen tog vi superhopp. Hon lyssnade på mig. På banan gick det lika bra och det flöt på bra men på 5:e hindret kom vi lite nära och Donna har inte lärt sig och lösa det än eftersom hon är såpass ung så det blev tyvär ett pet där. Resten av banan flöt på bra.
 
80cm
Framhoppningen gick super. Tog bara något enda hopp. På banan kunde jag inte riktigt koncentrera mig och ritten blev inte tillräckligt pöanerad och vi fick några flacka hopp. Efter ett hinder smet hon mot utgången oxå. Mitt fel alltihop. 
 
 
Här kommer lite fina bilder på mig och Donna från igår. Det är Alma Håkansson som fotat. ♥
 
 
 
 

Mot MERK

Nu är allt packat *tror jag*. Haha... som vanligt. Ponnysarna står där bak och väntar. Är påväg till Mellerud på klubbhoppning. Ska hoppa 70 & 80 med Donna och Emilia ska hoppa Kickan två gånger på 50 tror jag. Är inte helt bestämt ;)
bloglovin
RSS 2.0