Inte Bellas dag igår

Resultaten från igår då:
 
LC bed två faser
 
Allt gick bra förutom 3:e hindret. Det gilladehon inte och stannade. Lite onödigt faktist. Men va ganska nöjd med rundan för övrigt.
 
LC bed A1A
 
Grymma hopp på hinder 1, 2, 3. Då bara vi flög över. Men på 4:e hindret kom vi liite fel och vi peta en bom. Efter det surna hon till och ville inte mer. Vi vägra ut oss :( Inte alls nöjd med rundan.
 
Detta va första tävlingen inomhus för denna säsongen. Inga mer utomhustävlingar för mig och Bella.
 
 
 

Hiss till lädertvålen

I föörgår köpte jag och  mamma ny lädertvål för den gamla börjarta slut. Men detta är en annan sorrt och jag tyckte denna va väldigt bra. Den gjorde lädret rent och mjukt. Så en stor HISS!
 

Packat och klart inför imorn

Då var det packat och klart. Nu hoppas jag att FRK laget är riktigt taggade. För nu kör vi. Åker alltså till Östadkulle imorn och tävlar. Så nu ska jag ssova för att orka upp. Godnatt!
 

Skolan igen

Då va det dags för skolan igen. Blir en seeg dag. Men när jag kommer hem ska jag putsa utrustning och packa. Jag kommer inte ha en stund över till annat. Så ni får räkna med att jag inte bloggar förren på kvällen.  Men det säger vi sålänge ;)
 

Köpt ridbyxor

Ja nu har vi då köpt ett par vita ridbyxor. Kom hem kl 7. Satte mej med lite läxor och nu ska jag ta och sova. Imorgon blir en seg dag i skolan :( När jag kommer hem ska jag packa och förbereda inför tävling. Så inte en ledig stund imorn. Men nu ska jag lägga mig. Godnatt!
 

Mot hööks!

Och kollar efter vita ridbyxor.
 
 
Jag menar inte att vi ska ha de på bilden. Bara tog en bild med vita ridbyxor på ;)

Chill dag i skolan

Idag blir det en bra dag i skolan. Ska ha tre rolig lektioner. Slöjd, hemkunskap och elevensval :D Perfa!!
 
Efter skolan åker som sagt va jag och mamma till Hööks för att köpa ridbyxor. Kul! 
 
Hejdå!
 

Jättebra ridpass på Donna

Detgick jättebra när jag red henne förut. Hon var jättlugn och fin. Det vi ska fortsätta jobba med. Så jag är jättenöjd med dagens pass.
 
Imorn efter skolan åker jag och mamma till Hööks för att köpa nya vita ridbyxor. De jag har nu har blivit lite gulaktiga och när mamma skulle ha blekningsmedel på dem blev det jättegula. Så ful de är nu! Jag behöver verkligen nya vita ridbyxor. ;)
 

Jag är med i veckans ekipage

Japp det är jag :D Här finns tävlingen http://majjasiimonsson.blogg.se/2012/september/veckans-ekipage.html 
 
 
 
 
Hoppas att bilderna är okej :D

Nu ska jag ut och rida Donna


Ridplaner för idag

Sen när pappa kommer hem ska jag rida Donna. Det blir ett dressyrpass i padocken. Ska jobba ,ed att få henne lugn. Men nu ska jag göra läxor. Hejdå!
 
 
Våran gamla katt Petson. Men han finns inte längre :(

Uteritt

Efter skolan red jag och mamm ut. Jag på Bella och hon på Donna. Vi red en jättlång väg och jättlänge. Men mysigt var det. De båda ponnysarna tyckte att det var roligt. På en grusväg mötte vi fem bilar. Shiit har typ aldrig mött så många på en ridtur förut. Men det var iaf en härlig ritt :D
 
 
 

Ska till skolan

Godmorgon! Nu börjar det närma sig att åka till skolan. Mamma börjar jobba samtidigt så hon kör oss till skolan. Gött! Men shiit va det regnar. Hästarna får stå inne tills vi kommer hem för det här va inget roligt väder.
 
Men nu drar jag till skolan. Bye!
 
Bjuder på den: haha
 

Länkbyte!

Med  Maja som driver denna bloggen. En jättebra blogg där ni får läsa om hur hon utvecklas tillsammans med sina ponnysar :D Värt att kika in  på! http://majjasiimonsson.blogg.se/  http://majjasiimonsson.blogg.se/  http://majjasiimonsson.blogg.se/
 

Hemma från skolan

Jag kom hem runt kl 4. Så nu har jag ätit och pluggat lite matte. Vi ska ha prov på det imorn. Och idag fick vi tillbaka ett biologiprov som vi gjort. Är jättenöjd! Fick det högsta betyget som gick att få :D
 
Ikväll ska jag rida Donna på FRK. Då blir det hoppning. Ska bli jättekul ofc ;) Men nu ska jag fortsätta plugga tråkig matte.
 
Bildbrist, I know

Skolan

Nu är det dags att åka till skolan. Kommer hem kl4. Så ikväll ska jag åka upp till FRK och rida lektion. Idag blir det lite hoppning. Hoppas att det går bra. Ska bli spännande att hoppa på henne igen. Det är inte lätt asså. Men vi kämpar på!
 
Hejdå!
 
Det här va en grym dag:
 
 
 

Jobbade med Donna igår

Igår jobbade jag med Donna i padocken. Försökte få henne lugn och det gick faktist väldigt bra. I början var hn väldigt fjompig. Det är ett hörn i padocken som hon vägrar gå förbi. Hon tycker det är skitläskigt. Men igår kunde vi rida förbi där utan att hon äns reagera ;) Supernöjd!
 
 
 

Jag är med!

 
Var med du också vettja :D

Så söt outfit!

Kolla så gulligt detta va på Bella:
 
 
 

Godnatt!

Nu ska jag sova och drömma om denna underbara tävlingsdag:D
 
Photo: Har vart på tävling i Säffle idag. Det var väldigt blött och kallt men vad gjorde det när det gick så otroligt bra. Felfri och det ledde till VINSTER i båda klasserna! Åå va jag älskar dig Bella! <3 Bästa ponnyn ever! :D

De bästa resultaten från idag!

Tävlingen i Säffle idag var ju fantastiskt! Det var väldigt blött och kallt men vad gjorde det när det gick så otroligt bra. Felfri och det ledde till VINSTER i båda klasserna! Åå va jag älskar dig Bella! ♥ Bästa ponnyn ever! :D
 
Photo: Har vart på tävling i Säffle idag. Det var väldigt blött och kallt men vad gjorde det när det gick så otroligt bra. Felfri och det ledde till VINSTER i båda klasserna! Åå va jag älskar dig Bella! <3 Bästa ponnyn ever! :D

Mot Säffle!

Here we go!
 
 

Packat och klart och nu ska jag sova

Allt är packat och iordning inför imorgon. Klasser jag startar imorn:
 
På Kickan blir det en clear round LD. Löjligt enkelt för henne ;) Haha
 
På Bella blir det bed: två faser i LC och LC+5 
 
Jag hoppas på en bra dag och att väderleksrapporten inte stämmer. För de säger att det ska bli en massa regn. Men nu måste jag sova. Godnatt!
 
Lite tävlingsbilder bara:
 

Hemma och då är dags för packning och annat

Japp, Nu blir det full fart att hinna packa och göra allt klart, rida ut Bella. Hovslagarn har vart här medans jag var i skolan. Så nu är deras hovar PERFA också. Let's go!!
 

Hemma och då är dags för packning och annat

Japp, Nu blir det full fart att hinna packa och göra allt klart, rida ut Bella. Hovslagarn har vart här medans jag var i skolan. Så nu är deras hovar PERFA också. Let's go!!
 

Klippte Kickan igår

Igår klippte mamma Kickan. Så fin hon blev!  Hon fixade ett hjärta på baken också Så gulligt. Ska ta en bild på det någongång. Sen red jag Bella också. Fick bli lydningsträning i padocken. Gick jättebra. Så nu är vi redo inför lördag TÄVLING! 
 
Nu ka jag snart cykla till skolbussen ;) Hejdå!
 
 
Här är från i våras då hon också var klippt.

Godnatt!


Lyssnar

Medans jag sitter och putsar utrustning lyssnar jag på Agnes låtar. Den här är helt klar  den bästa:
 
 

Godmorgon

Morning! Eller jag har ju vart vaken en stund så det är ju inte riktig god morgon. Asså det är riktigt skönt att få va ledig från skolan idag. Berättade ju igår vad jag skulle göra idag. Så nu ska jag öta frukost.
 
 
 
 
 

Tog en dusch i regnet


Shitt va det regnade på fotbollsträningen. Det verkligen spöregnade! Blev pisseblöt. Men nu sitter jag här i ett tort hus. På fotbollen spelade vi match mot föräldrarna. Det blev oavgjort, 5-5 tror jag ;)
 
Imorgon är jag ledig från skolan. Det är K-dag. Jippi! Så då är det stallet som står  på schemat. Ska förbereda inför tävling på Lördag. Då ska jag till Säffle :D
 
 
 
 

10 Sanninggar om Donna

1. Donna är en skimmel.
 
2. Hon är den piggaste häst jag någonsin ridit.
 
3. Hon älskar att bli borstad i ansiktet
 
4. Hon vill inte så still när man sitter upp. Men vi jobbar med det
 
5. Hon är inte riden på typ hela sommarn innan hon kom hit.
 
6. Hon tycker det är lite läskigt med transport.
 
7. Skulle kunna hoppa studs i ett. Haha
 
8. Hon är ganska hög i rang.
 
9. Hon heter Hembys Donatella.
 
10. Hon har jättefint stam!
 
 

Ösregn! Skola ändå :(

Det ösregnar ute men det ju självklart skola ändå. Ska snrat åka.
 
Idag ska jag rida någon häst när jag kommer hem. Vilken vet jag inte riktigt. Sen ska jag på fotbollsträning. Är avslutning så vi ska få spela mot föräldrarna.
 
 
Det sämsta med tisdagar är att vi får sluta 20 minuter tidigare men ändå måste vi vänta på bussen. Bu! Aja..
 
Ha det så bra!
 


Duktiga Donna!

Red Donna i paddocken förut. Travade över bommar på en volt och jobbade med att få henne lugn över bommarna. Gick riktigt bra! Hon lyssnade verkligen på mej. Sen galopperade jag över de med :) Studsavstånd alltså. I högervarvet var hon så fiin!! Verkligen perfa.  Har aldrig ridit i så fin galopp på henne förut. I vänstervarvet var hon lite mer uppspelt. Men hon var ganska trött då så då vill hon slippa undan genom att springa fort. Men fick till det ganska bra endå ;)
 
En bild från idag:

 
 

Har suttit på backen

Idag har tre hästar motionerats. Två av de red jag ;)
 
Först red jag barbacka på Kickan. Red ut litegrann och när jag skulle galoppera på ett gärde så kuta hon och börja bocka och  sparka bakut. Och va hände då? Jo jag hamna på backen. Men sen red jag i padocken också och det gick bra. Tränade mmycket på galoppfattningar.
 
Sen red jag coh mamma ut på Bella och Donna. Jag red på Bella. De va pigga och glada som vanligt.
 

Mys med family!

Har haft mys med Family. Vi åt en supergod tacograttäng. Mumma!
 

Donnas ridpass

Förut red jag på Donna. Hon har vilat i tre dagar nu såhon hade väldigt myckket energi. Väldigt ivrig och hade svårt att koncentrera sig. Men jag är faktiskt väldigt nöjd med galoppen i högervavrv. Då var den väldigt lugn och stabil. :D
 

Ska ut och rida Donna


Stor DISS!

Har försökt flera gånger att ladda upp en film ifrån lagtävlingen i Nygård. Men det går inte! Efter en stund kommer det hela tiden fram en ruta att det blev något fel :(  Stor DISS till det! Så det är därför ni inte fått film på det.
 

Äntligen helg!

Japp, nu är det äntligen helg. Men denna veckan gick faktist ganska fort. Något som é lite annorlunda denna helgen är att det inte är någon tävling på gång. På fredagar brukar jag ju så fort jag kommer hem börja packa och förbereda inför tävling. Men idag är det en alldeles lugn fredag. Lite skönt faktist. Men nästa helg ska jag tävla igen. Och då bär det av till Säffle. :D
 
 
Bjussar på lite gammal  bild ;)

Fotbollsmatch igår

Igår efter skolan stannade jag kvar i Frändefors för kl kvart över 4 skulle vi samlas för att åka till Bengtfors och spela match. Det var ju ingen idé att åka hem och vända en gång. Så därför var jag ju borta hela dagen. Alltså ingen bloggning från mig. Men till matchen nudå. Tyvär förlorade vi med 6-0.
 
Nu ska jag snart åka till skolan. Ha det så bra!
 


Skola & fotbollsmatch imorn


Får lägga mig i tid nu. Är lång skoldag imorn och dessutom fotbollsmatch sen. Så jag måste orka med det. Det ända jag kan säga är att ni får ha det så bra. Natti!
 
Har försökt ladda upp film från Nygård men det går inte :( Kanske funkar nån gång. Aja Godnatt igen!
 
 

Ingen dressyrträning :(

Det blev ingen dressyrträning för mig och Donna för när vi tog in henne upptäckte vi att hon hade tappat en sko. Tråkigt :(  Så det blir ingen ridning på henne idag. Men jag borstade henne och gosade i alla fall. Hon är så pratsjuk!
 
Bella blev riden i alla fall. Tränade lydnad i padocken. Gick jättebra ;)
 

@ school

Ska snart cykla ut till bussen för att pka  till skolan. Som sagt va så är det kort dag idag. Älskar verkligen onsdagar.  De andra skoldagarna är så tröga. För då går jag ända till halv fyra varje dag. Men nu sitter jag här och har gjort mej redo. Så jag ska ta och gå ut nu. Hejdå!
 


Slut på dagen

Va på fotbollsträning förut. Det var jättejobbigtt det sista. Men nu bara jag slappnar av och gosar med katten ;)
 
Imorn är det kort dag i skolan. Är hemma till klockan 1. Så då ska jag rida dressyrträning för Marianne med Donna. Ska bli jättekul! Ska rida Bella hemma också. Men nu ska jag sova för att orka med morgondagen. Godnatt!
 


Resultat från tävlingen i Färgelanda

 
LC Bed: två faser
Det kändes jättebra! Det blev en nolla och tiden räckte till 2:a placering. Så 7kt nära en vinst. Det skiljde bar ett par tiondelar. ;) Men jättenöjd med Bella :D
 
LC+5 Bed: två faser
Inte alls nöjd! Jag red en superdålig väg till 2:a hindret. Hon trängde in och jag fick inte ut henne. Jag kunde verkligen gjort det bättre. Så där blev det ett stopp och då blir hon sur och stannade även på två hinder till. Mitt fel alltihop :( Utesluten.
 
 
 
 
 
 
 
 

Läxa! Läxa!

Hemma från skolan nu. Så då är det dags att läsa  läxa :( Sen ska jag på fotbollsträning. Ponnysarna får vilodag idag ;) Men nu måste jag plugga glosor. Hejdå!
 


Bella och Donna ridna

Bella -  Red ut på henne. Skulle bara ha det härligt och mysigt och låta henne sträcka ut ordentligt i galoppen. Det gick bra!
 
Donna - Red  henne i padoocken. Hon var lite tittig och kunde inte riktigt koncentrera sig. Men det blev bättre i slutet. Men vi ska fortsätta jobba på ;)
 


Ut och rida mina fina <3
Kokat spagetti

Jag och Nathalie var själva hemma när vi kom hem från skolan. Så då har jag kokat spagetti och köttfärssås. Blev faktist ganska bra. *applåd* Haha ;)
 
Nu ska jag putsa rent mina tävlingsstövlar. Redo för tävling på lördag. Riktigt kul när det är på hemmaplan! Har aldrig vart på lokaltävling i Färgelanda förut. Senast de hade det tävlade inte jag. Alltså flera årsen.
 
Ridplanerna idag blir att rida båda. Först uteritt på Bella. Sedan ett lätt pass i padocken med Donna. Grym dag blir det! :)
 

Ridpasset på Donna igår

Gick jättebra. Hon kändes mycket stadigar  och väldigt balancerad i galoppen. Är vädigt nöjd. Jag kom yttligare ett steg med hur hon fungerar. Marianne tyckte att det var mycket bätre än sist hon såg henne ;)  Jag är så glad att vi köpte henne.
 
 
 
 

Home

Nu har jag kommit hem från skolan.  Va väl en okej skoladag. Men nu har jag ätit och ska snart ut till fina Donna. Ska till Färgelanda och rida henne ;)  Ska bli jättekul!

1, 2, 3, Nu är det dags att jag sätter igång!

Japp, rubriken lyder. Har ju inte bloggat ordentligt på jättelänge. Nu är det faktist dags att jag sätter igång igen. Nu kör vi!
 
Men nu är redo och ska snart cykla ut till skolbussen. Är ju skola varje dag :(
 
Ikväll ska jag rida dressyrlektion för Marianne med Donna ;) Men det säger vi så länge. Ha det så bra!
 

bloglovin
RSS 2.0