SO-prov i 1h 20min

I skolan idag hade jag prov i SO. Jag satt med provet i 1h 20 min. Men jag är faktist väldigt nöjd. Hoppas på att det resulterade nåt bra.
 
Sen ska jag åka till ridhuset med Bella. Det är för hårt att rida i padocken. Mamma red Donna imorse.
 
Nu känner jag att julen börjar närma sig. För nu är det adventsljusstakar i fönstren hemma och det är lite snö ute. Jag tycker julen är så mysig. Kallt ute, varmt inee ;) 
 
 

Ladda om för fredag

Nu ska jag ladda om för fredag. Det gör jag genom att sova. Godnatt!
 

Kallt ute men juligt

Väldigt kallt ute. Men när man har en skön mössa och vantar går det bra. Så söta hästarna är i hagen i den tunna snön. Hade en gosstundd med de när jag kom hem. Och nu blir det lite plugg inför ett stort prov vi ska ha imorn :(
 
Sen blir det fotbollsträning. Se ya later!! <3
 
 

Natti!

Efter den här grymma dagen är det dags att sova. Ska ha spanska-prov imorn. Men jag tror det kommer gå ganska bra. Värre på fredag när vi ska ha ett geografiprov på 5 sidor. Typ 30 frågor. Så taggad inför det! (NOT) :(
 
Men det e bara att stå ut. Godnatt!
 
Skolavslutning 2012

 

Bästa dressyrträningen!!

Jag va på bästa dressyrträningen förut med Donna. Så bra gick det. Jobbade med att göra halvhalter med bara kroppen och behålla takten. Vi hittade det verkligen. Hon lyssnade jättebra på halvhalterna i alla gångarter. T.o.m galoppen i vänstervarv där hon brukar krångla. Det var nästan den galoppen som blev bäst. Så himla glad att det gick så bra. Vi fick massor av beröm från Marianne. 
 
Denna träningen vill jag INTE glömma. ;)
 
 
 

Jag har en anledning

Nu de senaste dagarna har nog märkt att uppdateringen har varit väldigt låg.  Men jag måste säga att jag har en anledning. För denna veckan har jag två skrivuppgifter att gör till skolan och jag har två prov. Spanska och Geografi. Så jag har verkligen inte haft tid att blogga. Men skrivuppgifterna  är jag klara med nu så det är "bara" proven kvar. Spanska-provet ska jag ha imorn.
 
Nu ska jag gå och putsa Bellas träns. Snart dags för våran sista tävling :( På söndag gäller det!
 

lördag idag då

Godmorgon allihopa! Nu är jag hemma hos Sofia. Jag vaknade lite tidigareså då passar jag på att blogga. När jag kommer hem ska jag rida båda ponnysarna. Så då hörs vi sen. :-D

Till Sofia

Nu ska jag och några kompisar till Sofia. Hon fyllde år förra veckan så vi ska ha lite kul :)

School

 
Förra årets KM ;)

Sängen nästa

Idag var det en bra dag i skolan. Hade slöjd och sånt. När jag kom hem åt jag och sen stack till fotbollsträning.  Hemma igen blev det läxor och kvällsmat. Så ingen ridning idag tyvär :( 
 
Nu ska jag sova för imorn är det ännu en skoldag. Så nu blir det godnatt!
 
 

Hemma från hoppträningen

Ja nu är jag hemma. Det gick jättebra. Hon var lugn och bärde sig riktigt bra i galoppen. Jättenöjd.
 
Nu ska jag gå och äta kvällsmat med mamma och sen blir det duschen. Så måste gå nu. Försöker blogga lite innan jag lägger mej sen :D
 
Fin bild!! :D

Hoppträning idag

Nu har jag kommit hem från skolan. Så nu sitter jag och gör en slöjdläxa. Jag ska skriva på datorn hur jag gjorde en provaticka i träslöjden. Inte så kul men det blir roligare när man får skriiva på datorn. 
 
Sen efter maten ska jag ut och rida min underbara B-ponny Bella :D GÖTT! Sen ikväll kl 19:15 ska jag på hoppträning på FRK. Med Donna alltså :D Ska bli roligt ;)
 

Nu taggar vi tävling

Nu är allt packat och klart. Nästa som tår på schemat e sängen. Godnatt!
 

Sorgligaste låten

Ni som sett på "Så mycket bättre" har antagligen hört den här. Tycker ni som jag att den är 7kt bra? Det han sjunger kommer verkligen från hjärtat. Lyssna riktigt noga på texten. Jag blir tårögd när jag hör den.
 
 

Putsa

Direkt efter frukosten gick jag och mamma ut och red. Vi red ut en sväng och när vi kom tillbax så red jagDonna i padocken. Gick jättebra! Fick henne lugn och avslappnad. Nu håller jag på att putsa utrustning och packa. För imorn taggar vi tävling i Vbg. Ska starta regianl LC och LB. Har bara startat regionalt en gång förut och vi brukar alltså inte hoppa så höga klasser. Så det ska bli spännande. Det är jättehård konkurans också. Men är vi felfria blir jag överlycklig. För det är det som är huvudsaken. Att hon inte stannar.
 
Nu ska jag gå och fortsätta packa :D
 

Dags för X-factor


Grym dag i skolan!

Har haft en riktigt bra dag i skolan. Allra bäst va ju NO-lektionen. Hade vikarie och vi han var GRYM! Tände eld på balonger med olika gaser i som börja brinna och exploderade och sånt där. Skitkul va det! Men lite läskigt också. För det sista han gjorde sa han innan att det var en okontrolerad bomb så man vet inte vad som händer. Då känner man sej ju inte så jättetrygg :S Men azum va det. Önska att vi kunde ha den läraren varje dag.
 
Nu ska jag gå ut och rida. Jag ska rida ut på Bella och mamma ska med på Donna. Ficklampa får vi ha då. Är ju nästan kolsvart redan nu och det hinner ju bli svart innan vi rider iväg. Sen blir familjemys i soffan och se X-factor :D
 
 
Bild från No lektionen. (INte jag som tagit bilden)

Grymdressyrträning igår

Igår red jag ju för Marianne efter skolan. Vilken underbar trav hon fick! Rytmen satt perfa. Hon travade uppåt istället för att trumma på framåt. Mamma filmade lite så jag får se om videofy.me funkar så att jag kan lägga ut det.
 
Nu är läxorna fixade så jag ska sova. Godnatt!
 

Kort om dagen

Idag efter skolan fick jag snabbt skynda mej för att gå ut och rida. Jag och mamma red ut. Men kunde inte rida så långt för det blir mörkt riktigt fort nu. Sen skulle jag ju på fotbollstränming oxå. STRESSIGT!!! Men ridningen gick bra i alla fall. Båda var pigga och glada. 
 
Imorgon är det kort dag i skolan. Kommer hem redan kl 1. Så då åker jag till FRK och rider privatlektion med Donna. Vi ska träna som bara den för vi ska försöka va i tävlingsform till mars. Bara att slita på. 
 
Nu ska jag sova och vara pigg inför ny dag imorn. Godnatt!
 
Söting :D
 
 
 
 

Skola igen då...

Imorn e det skola igen då. Denna helgen har ju bara rusat iväg. Det var ju typ fredag igår. Imorn ska jag hoppa i Färgelanda med Donna på kvällen. Riktigt kul ska vi ha. Godnatt!

Spökritt på Donna

Idag blev det spökritt på Donna. Vi red i kolsvarta skogen en sväng. Mamma va med och lyste med en ficklampa som tur va. För annars såg man verkligen INGENTING! Men Donna va inte rädd för mörkret iaf. Även fast hon hade lite brottom hem. Goe Donna.
 
När vi kom hem igen red jag lite i padocken. Bara lite lätt i skritt och trav. Hon fjompade sig lite i ett hörn och så men hon blev såå fin! Underbart att rida henne då.
 
 
 

Bella ställde upp för ryttaren idag!

Resultatet från dagens tävling:
 
L:C 4 fel i andra fasen
 
Hon va lite seg mot de första tre hindren men sen kom hon igång. Banan flöt på bra men det blev tyvär ett pet på 9:e hindret. Kom liite nära. Annars var det en snabb tid så vi hade kommit tvåa om vi inte petat den bommen. Men jättenöjd ändå!
 
LC+5 Dubbelnolla
 

Underlaget på framhoppningen var blött och tungt. Det var jättejobbigt för Bella att röra sej där och hon blev snabbt trött. Jag tog det lungt på grund av det men det är lika tungt för det. När vi var inne på banan hade hon inte riktigt gnistan för hon orkade inte. Men gud så bra hon hoppade. Va lite orolig för några maxade oxrar som vi kan komma fel på så att hon stannar. Men nädå. Hon bara flög över de. Det var på dom hindrena hon hoppade bäst. Så duktig hon va och kämpade så. :D Snacka om att hon ställde upp för ryttaren. Tyvär räckte inte tiden till någon placering. ( De som blev placerade red skitsnabbt)
 
Igår skulle det ha vart regional tävling men det blev inställt så dem startade idag istället. Och de ponnyerna var ju skitsnabba!!! Så det var väldigt hård konkurans.
 

Allt fixat. Tävling imorn

Altt e fixat inför imorn. Utrustning rengjord och allt e packat och klart. Så nu taggar vi tävling imorn. Måst sova nu för att det blir en tidig morgon imorn. Kl 05:30 ringer klockan och jag ska upp och göra finputsen på Bella. Sen bär det iväg till Uddevalla.
 
Godnatt!
 

Imorn börjar jag med bloggen igen

Imorn kör vi! Nu har jag sölat hur länge som helst. Nu ska jag göra så gott jag kan. Here we go!
 

bloglovin
RSS 2.0