Klass 6 på Fändeskolan blir nu olika klasser

Vad ska man säga om denna klass. Med ett ord kan man säga UNDERBAR! Vi alla tillsamman har kämpat tillsammans. Vi har hängt ihop i hela 7 år. Vi har vart ett lag, ett team. En grupp som klarar allt.
Det är som ett puzzel. Pasar inte bitarna går det inte. Självklart har inte bitarna suttit perfekt hela tiden. Men när de gjort det är det det bästa som finns. Tänk vad mycket vi gått igenom tillsammans. Stöttat och hjälpt varandra. Det har varit jobbigt, kämpigt, tråkigt. Men om vi tänker tillbaka så har det vart en underbar resa. En resa som vi alla minns och kommer alltid att minnas.
Under de här 7 åren har det faktist varit mycket skratt och glada miner. :D Tänk tillbaks på allt roligt vi gjort. Efter det där Våga vara projektet kom vi mycket närmre varandra. Vi lärde oss mycket och vågade verkligen vara oss själva och veta hur viktigt det är med vänner. Det tror jag alla kände idag på skolavslutningen. Vi insåg att det var kanske sista gången vi sågs allihopa på en gång. :(  Alla visade det inte lika mycket men tror faktist alla kände en jobbig känsla i magen. En känska man inte riktigt viste var det var. Så kände jag i alla fall.
Buggkursen var också en sån grej. Ingen jublade först men när det väl var tror jag de flesta fick en chock. OJ! Gick det att dansa? Wow! var det så här kul. :) Det var en sån grej då det gällde att VÅGA vilja och våga göra. Efter det var det även bugg i klassrummet.
Vi har utvecklas OTROLIGT mycket! Kolla på vad som helst. Någon gammal film för bara två årsen. Shit asså. Man känner ju inte igen sig. Kollade nyss på bilder från våga vara. WHAT? är det jag. Det är nog den största förändringen. Oss själva. Vi tänker på ett helt annat sätt än när vi gick i 1:an. Allt vi gör är på ett helt annat sätt. Det är fantastiskt vad mycket som kan hände på 7 år.
Vill tacka allt och alla för denna resan. Den underbara klassen och självklart lärarna som lyft upp oss. TACK! <3 Kommer att sakna allt!

Det kommer säkert fortsätta bra men inte på samma sätt. Vi har hamnat i olika klasser med helt nya människor, nya lärare, och ny skola.  Men vi är fortfarande vi och kommer alltid att vara. Det känns otroligt tråkigt nu att behöva lämmna så mycket. Börja med nåt nytt. Men det finns kvar. Allt finns kvar hos oss. KOM IHÅG DET! <3


Kommentarer

Här kan du komentera inlägget:

Vad är ditt namn?:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Skriv komentaren här:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0