Fastnat på hjärnan



Tillbaka från Sundsvik

Igår kväll kom jag hem från Sundsvik. Det var superfint där och jag hade jättekul. För mej blev det första doppet i år. Jag doppade mig en gång första dagen och två gånger andra dagen. Det var mysiga rum vi sov i och vi fiskade krappor, gick spökstig sent på kvällen och massa annat skoj. Men nu är jag hemma igen och det är faktist skönt och komma hem  till det vanliga.




Godmorgon (tidsinställt)

Godmorgon. Är på Sundsvik nu och detta är ett  tidsinställt inlägg så jag vet inte vad jag gör. Men jag tror att jag sitter och äter frukost. Jag kommer hem ikväll. Så då kanske jag bloggar då om jag hinner. Men nu blire hejdå!


Sundsvik

Idag ska jag på skolresa med klassen till imorgon. Så det kommer inte att bli någon bloggning för mig. Så vi hörs om et par dagar. Hejdå!!


Bilder från igår

Här kommer bilderfrån igår.



Såhär såg jag då ut.






Nu blire Nuntorp

Nu drar jag till nuntorp. Det är ju nuntorpsdagarna så vi passar på att åka dit.



Hörs sen!!

Eurovision song contest 2012!

Nu börjar det och vi får hålla tummarna för LOREEN!!


Now I'm home again

Nu är jag hemma igen. Det var kul på kalaset och riktigt god mat. Så nu blir det att byta om till några andra kläder.


Härlig dag igår

Igår var Jenny hemma hos mej och sov över till idag. Å shit va varmt det va igår. Höll på och smälta bort men man ska inte klaga. Fast när vi gick av bussen hem såå började det spöregna. Så vi blev väldigt blöta men det var bara skönt.

Sen på kvällen tog vi en uteritt på Bella och Kickan. Jag på Bella och Jenny på Kickan. Det var riktigt svalt och skönt i alla fall. Kickan var såå glad! De var pigga och glada fast Bella var ingenting mot dagen innan.  haha... Gud va pigg hon va då. Kunde knappt skritta. Men det var en härlig känsla att veta att hon tyckte att det var kul. 

 

 

Nu är jag tillbaka!!

Har inte bloggat på några dagar nu men nu är jag tillbaka!!




Lång dag

Idag är det min värsta dag. är ju på tisdagar som jag går till halv fyra i skolan. Men dagen idag gick ganska fort. Den sista timmen såg vi på film. Sen är det dags för fotbollsträning. Så idag blir det en ganska hästfri dag. Men men...

Haft en härlig dag!

Men nu blir det natti!!!


Ska till mormors sommarstuga över dagen

Ska dit idag och ha det skönt. Har självklart med mej kameran. ( Tror jag )



Hörs ikväll!!

Tävlingsponnyn hittar ni här!

Bella:

Vill ALDRIG skiljas från dig Bella! Du gjorde min dag igår. Första klassen går galant och vi blir 3:a. SUPERNÖJD! Sen i andra klassen går grundomgången lika bra och även omhoppningen. Så där blev det en 2:a placering. Det gick superbra. Det är sånhär hon är. Heja!!! ♥








Putsar träns!


Här ligger det isärtaget och ska putsas

Natti Natti!


Ridit ut Bella i regn!

Red ut Bella i morse och Nathalie följde med på Kickan. Det var jättekul och på vägen mötte vi en jätteliten söt hund. Den hade ben som var typ 5cm. Så gullig!!

När vi var på hemväg kom det en regnskur men den höll inte på så länge. Men blöta blev vi i alla fall. ;)


Bad update

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har inte hunnit med. Men i alla fall så skippade jag hoppträningen idag för att ladda inför Gota Cup som är på lördag. Så idag har båda ponnysarna fått vila.

I morgon ska jag rida ut Bella. Får se vad jag gör med Kickan. ;) Har inte bestämt det än.

I morfon är det ju röd dag så då slipper jag skolan. Riktigt gött! Även på fredag. Så nu blir det lång helg!

Men nu är jag jättetrött och ska sova så heej då!!



DON'T LOOK ATT MY FACE!!!!!!!

Bilder från dagen innan tävlingen

Här kommer bilder från i fredags:



Hon fick sprina lös i padocken lite ;)







Från ridturen:



Ignorera mitt face!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Galopp vare här då




Det kan man nog snacka om BILDBOMB!!


Bella idag

Idag ska jag rida dressyrlektion på Bella i Färgelanda. Jag börjar rida kla halv 8.


I morgon ska jag inte till skolan. Jag ska Praoa på dagis då. Så det ska bli skönt att slippa den långa skoldagen som är tisdagar.

Nu taggar jag till lördagen. Då det är tävling i Falköping. Det blir den andra lagtävlingen. Det är såå roligt att tävla i lag. Längtar dit redan nu.



Bild jag vi köpte på tävlingen

På tävling fanns en fotograf som heter Ellinor Strömbäck www.esphoto.se Jag har fotat på det fotot så ni ska få se hur det ser ut.



Tack för bilden!!


New day tomorrow!

Now it's night!!


Resultat från tävlingen

Bella

Bella var underbar att rida! Vi hade ett bra flyt och vårt tempo och svängar räckte till en 3:e placering. Supernöjd!! I andra klassen tog jag en liite för snäv sväng så där blev det en vägran i andra fasen. Men jag är nöjd endå. Tack Bella för en underbar dag!! ♥





Kickan

Kändes faktist ganska pigg i första klassen. Men det skulle sitta fint men meeer enrgi! Men vi blev felfria men det är svårt att med sina korta ben placera sig bland B-ponnyerna. Så det blev det ingen. Men hon var jätteduktig! Vi lyckade ta en sväng som inte så många andra gjorde. I andra klassen var det lite segt och vi rev näst sista hindret i fas 1.


Hemma från tävlingen!

Nu ska jag bara ta och vila lite ;) Har haft en jättebra tävlingsdag. Kommer mer info sen. Men jag kan ju avslöja att jag kom 3:a med Bella i första klassen.



Duktiga Bella!!! Finaste ponnyn!

Tävling i morn

Idag blir det att fixa i ordning inför i morgon. Ska putsa utrustning och annat. Bella ska ridas ut och Kickan får vila. ;-) hoppas att det är bra väder i morgon för det är mycket jobbigare att tävla i regn blåst. Men vi hörs senare. Bye!

Bild från KM:et 2011

Den här bilden hittade jag på facebook. En bil från förra årets KM. Känner knappt igen mej.



Men kolla Bellas teknik asså. WOW!!!!

Regnigt idag

Idag är det väldigt regnigt. Och sen är det fotbollsträning. Hoppas att det inte regnar lika mycket då. Jaja... Hej då! ;-)

sista nationella provet i engelska

Idag är det sista nationella provet. Skönt att det är över sen. Men hejdå så länge. :-)

Natti!!


Redigerat en bild

Redigerade nyss en bild och blev väldigt nöjd. ENJOY!!



Visst ser det häftigt ut??

Lyssna!



Superbra låt tycker jag!!!

Tävlingen i Mellerud


Bella lagklassen | Bedömning: A:1a | 2:a plats

Bella var superglad att få komma ut på tävlingsbanan nu när jag inte ridit så mycket sista veckan. Så hon var jättevillig att hoppa, fanns ingen tvekan alls. Så vi blev felfria och det lädde även till en andra plats. Bilden här nere är tagen av Emelie Jansson. ;)



Kickan lagklassen | Bedömning: A:1a | Felfri

Hon var ganska seg men felfria blev vi ändå. Fast tiden var inte supersnabb. Men duktig var hon ändå. Vi blev 
4:a och det var tre placerade. Så det skilde bara några hundradelar mellan oss och 3:an. ;)

Bella L:C | Bedömning: A:0/A:0 | 4 fel i fas 1

Kändes bra till en början. Men på andra hindret blev stannade hon. Vet faktist inte riktigt varför. Men resten av banan flöt på bra. Det var som att hon ångra att hon stanade för på sjätte hindret hoppade hon dubellt så stort. Hon ville typ säga förlåt. Men jag är supernöjd endå. Speciellt med första klassen.

Kickan L:C | Bedömning: A:0/A:0 | Felfri

Hon var otroligt seg och hade ingen ork kvar. Vi blev felfria men det var otroligt segt. Så framöver ska vi nog bara starta en klass. Så att hon orkar med.

Det var en superrolig dag och det gick riktigt bra för vårat lag. Vi blev 4:a av 12 st lag. Super tycker jag i alla fall. Det tror jag de andra också tycker. Heja FRK!!
  

Ska ut till <3

Bella! <3


I morgon kör vi!!

Åå så dålig updatering jag haft. Men i morgon kommer jag tillbaka. Då ska jag skärpa mej!!!

Det finns en bild på mig och Bella sen tävlingen på Teamhp.blogg.se. Bilden är tagen av Emelie. Tack så mycket!!





Nationella prov

Har haft nationella prov i engelska idag. Tror der gick ganska bra. Idag ska jag på fotbollstränaren så ingen ridning idag.

Lite bilder på mig & Lorenzo








Provridit Lorenzo

Idag har jag varit och provridit en C-ponny. Den var i Växsjö och innan passa vi på att gå in på börjes. Det tog 4 timmar. Där hade vi det jätte mysigt. Gick i affärer och fikade. Super! Men sen åkte vi till Lorenzo som ponnyn hette. Han var såå söt! Älskade det och trots att han var 6 år verkade han väldigt lugn endå. Red honom i ett ridhus också och det kändes jättenra. :) Galoppen behöver han jobba med för att det ska bli bättre men i skritt och trav gick han jättefint. Fäste mej verkligen med denna ponny. Så vi får se hur det blir om vi ska han eller inte. Men jag kan säga att det var ingen tråkig stund att rida han.



Här e han. Visst e han gullig?

fuffens på gång

Släpper en nyhet sen som jag ska göra imorn. Ps. Dålig uppdatering jag vet.

Kunde inte gått bättre!

I morse så red jag Kickan. Vi hoppade. Tror aldrig det gått så bra. Hon var jättepigg och allting stämde perfekt. Hon hoppade högt över och vi kom in perfekt på hindren. ;) Och hon brukar ha svårt att fatta högergalopp men idag gick det super. Hon hade rätt galopp hele tiden. Så bra har det aldrig gått. Vi tog några omhoppningssvängar också som gick galant. Så detta passet är jg riktigt nöjd med. Efteråt red jag iväg en sväng också och då hoppade vi vårt tärenghinder vi har i skogen. Det tyckte hon var riktigt roligt.


bloglovin
RSS 2.0