Spökrunda i mörkret

Jag och mina syskon har precis gått runt ett gärde på ridspåret. Det var kolsvart och vi gick med en ficklampa. Lite läskigt va det men vi klara det. Haha.... Vi är lite mesiga. B-) Nu ska jag lyssna på grymma Darin när han sjunger låten astrologen. Så bra är den!




Ska äta paj

Mumsigt va? Nu är jag nyduschad och ska äta kvällsmat




Blankis ute

God morgon! Nu ska jag snart ut och rida Donna. Det är ju jättehalt ute men pappa har kört upp ett långt spår runt ett gärde som jag kan rida på. Det värsta blir nog att ta ut de andra hästarna till hagen. Så här ser det ut på gårdsplanen. Ni ser nog att det är väldigt halt. :-$


Cup hela dan

Vart på fotbollscup hela dagen
Det har gått ganska bra. Blev en vinst sista matchen och jag är nöjd med mön insats.

Nu har jag precis tagit in hästarna och duschat. Ska äta tacos med la familj och se på stora galan.




Frk med Donna

Förut va jag i Färgelanda och red Donna i ridhuset. Det gick jättebra. Det sista hoppade vi lite på en volt. Superbra tempo blev det.

Nu ser jag på en film som mamma och pappa ser på. Men så fort det är något läskigt (i detta fallet mord ) springer jag ut i köket. Vill inte se på det.




Snögubbe

Jag och mina syskon gjorde världens snyggaste snögubbe. Men så händer det här ;-)




Vart på kalas

Nu har jag precis kommit hem från ett kalas. Det va ett kalas för min morbror. Åt filmat och massa gott godis. Mumsigt!

I morse red jag Donna. Jag red ut och det gick skitbra. Fick helt underbara galopp

er.


Ny telefon

Det va ju julafton igår. Jag hade superkul och proppa i mej massa godis och julmat. Supergott e det ju. kul va det också att träffa kusinerna som man inte träffar jätteoffta.

Nu kan jag lova att uppdateringen blir bättre. För jag fick en ny mobil. På den kan jag ha bloggappen ;-) Innan hade jag en knappmobil.


Nu är det juafton!!

Nu har klockan sagit tolv och det är juafton. Så nu ska jag sova. Hoppas ni får en bra jul imorn. Kommer inte bli så bra uppdatering eftersom jag kommer ha fullt upp med att fira ju :D
 
 
 

Vill inte sova än

Som rubriken säger. Jag vill inte sova än för då tar ju denna dan slut och det vill jag inte. Vill inte att det sa va julafton redan. För jag vill njuta av den sista dagen innan julafton. Så därför är jag fortfarande vaken för att se på uppesittarkväll. Så nu ska jag gå och kolla på det :D
 

Donna riden

I morse red jag Donna. Jag red ut och mamma gick med. Det gick jättebra. Hon var väldigt lugn så ridturen blev härlig. Riktigt nöjd med det. Vi underbara galopper i en backe :D
 

Ser på uppesittarkväll

Tittar på uppesittarkväll. Det gör jag alltid. Tycker  att det är jättebra! 
 
 

Julpyntat

Idag har vi julpyntat hemma. B.l.a i mitt rum. Jag har städat och dammat jättenoggrant. Så nu är det jättefint. Kommer lite bilder sen tror jag :D
 
Förut red jag Donna på ett gärde. Det var ju lite skare som hon sjön igenom. Så det var inte bästa underlaget. Hon var väldigt pigg oxå och ville springa på. Red henne även i padocken sen. 
 

JULLOV


Svaren del 1 (första videoinlägget någonsin)

 
 
Del 2 kommer snart :Dvideob

Godnatt!

Nu duschad e jag nu. Vart på hoppträning. Det gick ganska bra. Till en början var hon väldigt pigg och ville dra på en del. Men det blev bättre.
 
Imorn kommer Emelie med mej hem efter skolan. Så ingen uppdatering då. Första filmen från svaren är fixad nu. Så den har kommit nu. Hoppas ni blir nöjda :D
 
Godnatt!
 

Har svarat på frågorna

Nu har jag svarat på era frågor i en video. Men filmen är för stor för att ladda upp på videofy.me. Så då måste jag dela den och det är lite krångligt. Sen vet jag inte om videofy är på min sida heller. Har vart väldigt svårt med det det sista. Så vi får se om det blir någon fillm eller inte. 
 

Imorgon ska jag svara

Imorn efter skolan ska jag svara på era frågor i ett videoinlägg. Hoppas bara videofy är på min sida. Passa på att ställa mer frågor. Klicka här för att ställa en fråga till :D
 
Idag hade jag stalltjänst på FRK på morgonen. När jag kom hem städade jag lite i stallet innan jag skulle rida Donna. Ska försöka få det fint så att vi kan julpynta i stallet. Förra året pyntade jag och Nathalie i stallet efter julafton. Lite sent va? haha ;)
 
Ska träna lite Matte nu. Ska ha prov imorn :( Natti!
 
 

Ridit Donna

 
Nu ska jag se på julkalendern i repris :D

Skitväder!

Å vilket dåligt väder det är. Det är blötsnö som yr åt alla håll. Ingen höjdare att rida i. Men så får det bli ändå. Donna är ju utrustad med både broddar och snösulor. 
 
Idag kl typ 5 skulle till en granne och äta och så. Bara ha det trevligt. Så jag kommer hem på kvälllen. Innan det ka jag rida Donna. Gärna Kickan också men jag får se hur jag gör.
 
Nu ska jag äta frukost. ;)
 

Ser på 27 dresses och messar med Emelie


Mys me familjen nudå


Nathalie ska va lucia

Nu ska jag åka och se på Nathalies luciatåg med hennes klass. Och hon ska vara lucian. Ska bli kul att se.
 
Förut va hovslagaren här. Hon sätte på snösulor och brodd på Donna. Nu är hon fullt rustad inför att rida i snön. Innan hovslagaren kom tog vi söta julbilder på Donna. Hon hade renhorn och ett rött jultäcke. Supersöt! Kommer upp på bloggen idag tror jag :D 
 
PS. Glöm inte frågestunden. Blir det över 7 frågor svarar jag i ett videoinlägg.
 
 
 
 
 

Frågestund, Fråga på!!


7kt trött nu

Världens längsta dag var det idag. Men väldigt roligt. Har gjort någonting HELA tiden. Jag har jätteont i benen precis som nnär man vart på Lisseberg hela dagen och gått hela tiden. Började dagen med att komma till skolan halv 8 och sjunga i luciatåget två gånger för hela skolan. Sen hade vi superroliga lekar på skolan där vi skratta ihjäl oss. Hahah..  Behöver nog inte gå in på detaljer ;)
 
Sen kom det en person som heter Yngve till skolan och med honom dansade vi en massa. Skitkul hade vi och det blev fart på alla. Bugg är ju det roligaste att dansa så det gjorde jag självklart <3 
 
Sen gick vi till kyrkan och tränade med några fler för vi skulle sjunga i kyrkan oxå. Jag var vrålhungrig men kl halv 6 fick vi mat och sen sjöng vi i kyrkan. Superbra gick det. Kan lägga upp någon bild :D
 

Precis duschat

Nu har jag precis duschat och ska snart äta kvällsmat.
 
Jag har varit på fotbollsträning och då spelade vi match mot min lillebrors lag. Det var kul fram till några sänkte mitt självförtroende och började klaga på alla andra när de själva inte är ett dugg mycket bättre. Väldigt lågt tycker jag. Men inte mer om det...
 
Livfull bild!
 
 
 

Peppar i mjölken är ingen höjdare

Idag var det ju 12-12-12 kl 12:12 ;) Vid den tiden åt jag i skolan så det firade jag genom att dricka mjölk med peppar. Ingen höjdare precis. Kände mig lite konstig efter det haha... Ska aldrig mer göra om det.
 
Nu ska jag steka pannkakor. Mer update sen :D
 

Speckat schema

 Jag har speckat schema hela tiden och har svårt att hinn blogga. Jag har ju ingen sån där mobil som man kan blogga ifrån. Så det får ni stå ut med. 
 
Förut efter skolan gick jag direkt ut för att rida Donna i padocken. Gick riktigt bra idag med. Hon har blivit mycket lugnare sen början. Men hon har fortfarande otroligt mycket energi. Men galoppen har blivit väldigt fin. Balancerad och hon söker sig i form.
 
Nu ska jag sova. Idag sätter lärarna betyg i alla ämnen. Får hoppas på att det är ganska bra nudå ;)
 

Avslutar dagen

Nu var denna dagen slut. Ska lägga mej i sängen nu. Läsa ur en tråkig engelska bok. 
 
Imorn blir det ingen träning på FRK. William ska ha julfest med sin klass så jag ska med dit. Så när jag kommer hem från skolan är det läxor som gäller. 
 

Lussefirandet slut för idag

Nu var lussefirandet slut för idag. De har nyss åkt nu. Vi hade det jättekul! 
 
Nu ska vi baka lite pepparkaokor. Vi bakade ju lite i fredags men det är lite deg kvar. Så det ska vi baka ut nu. Superkul att baka inför jul tycker jag ;)
 

Ut i snön

Nu ska jag ut i snön. Ska nog åka skidor. Har en liiten backe ;)
 

Så spännande när marken är vit tycker Donna

När hästarna skulle ut red jag Donna i Padocken. Vi provade även en renhuva som jag har fått. Den passade superbra! Så söt hon blev med renhorn oxå. <3
 
När jag skulle rida henne tyckte hon att det var sjukt spännande med snö. Jag red i padocken för där är det helt slätt. Och den är mjuk oxå eftersom det har kommit snö. Till en början var hon väldigt stressad och pigg. Ville bara springa och kunde inte alls skritta. Men så småningom när vi börjad trava blev hon så fin. När hon är avslappnad har hon så fint steg och det visade sig verkligen idag. Kändes som att sväva fram. UNDEBART! 
 
När jag skulle övergå till lite galopp fick hon som ett litet ryck i sej. "Äntligen galoppera i den vita snön" sa hon typ. Men sen blev även galoppen jättelugn och fin. Så jag är jättenöjd med henne. Hon var väldigt nöjd hon med.
 
Lyckliga Donna!

Hade vart så bra att ha!

Ett par värmestrumpor. För när man rider på vintern blir väldigt lätt tårnafrusna. Det är verklkigen inte skönt. Så då hade ju dessa strumpor varit hur bra som hest. Men det finns ett problem. SJUKT DYRA! :(
 
Skulle ni vilja ha sånna här strumpor?
 

Morning!

Har vart vaken i 30 minuter nu. Gillar att komma upp i tid. Idag är det en hemma dag. kl 5 ska farmor, farfar, mormor och en person som heter Åke komma och fira lite lucia. Äta lussekatter som mamma bakde igår. MUMMA! Så ska jag och min syskon lussa lite för de.
 
Snart börjar julkalendern så ska gå och titta på det nu. ;)
 
ÄLSKAR lussekatter! <3

Så mycket bättre

Nu har jag precis sett på "så mycket bättre" Tycker att det är ett riktigt bra program. 
 
Innan det var jag på FRK och red Donna. Väldigt pigg va hon men det gick ganska bra. Är ju inte nekelt att lugna ner henne. Men vi fick till det bra när jag gjorde halvhalterna med kroppen. 
 
Nu ska jag inte göra så mycket innan jag lägger mej. Bara njuta av att det snart är jul.
 

Vinterbilder 2012


MICHELLE!

Haha förlåt men jag hittade inte koderna för att fixa runda hörn! Men jag lovar att jag ska försöka igen senare! Men jag lyckades iallafall fixa koder till dom fallande snöflingorna, hoppas du bleb nöjd med den iallafall. Kram! /Hanna

Länkbyte

Med denna tjejen http://sarahermansson.se/ Jättebra blogg!
 

Hej hej mitt vinterland!

Idag kommer vinterbilderna upp. I promise! 

Hemma och ätit

Nu är jag hemma och har precis ätit. Och självklart är det kolsvart ute. Så mörkt som det ALDRIG blir på sommarn.  Gillar inte att det blir mörkt så fort. Snön lyser ju upp lite ialla fall. 
 
Jag vet inte om det blir någon ridning idag för snön packar sig under hovarna så att de får snöstyltor. Men hovslagaren ska komma på fredag för att sätta på snösulor på Donna. 
 
Nå va tycker ni? Ska jag lägga upp vinterbilderna?
 

Julkalendern

Nu har jag sett på julkalendern och ska snart åka till skolan. Idag är det fredag och jag älskar fredagar! För då börjar helgen. Men vi ses efter skolan då jag ska försöka lägga upp vinterbilderna ;) Idag ska det också fixas snöflingor på bloggen.
 
 

Kändes som jullovet började...

Idag var det ju en ledig dag från skolan. Det kändes som jullovet började idag. Men så är det ju tyvärr inte. Skola imorn jue :( Men har bara ett lätt spanska-förhör så det ska väl vara en ganska skön skoldag.
 
Idag har jag fotat lite vinterbilder. Sugna på att se de? Ska nog lägga upp de på bloggen imorn. Men det blir ju efter skolan så ganska sent. Nu ska jag sova, Godnatt!
 
 
Lånad från google
 

Vinterbilder?

Nu är det verkligen vinter. Vädret idag är jättefint. Vad tycker ni om att jag skulle gå ut och fota lite vinterbilder. Vill ni ha lite vinter här på bloggen? Kommentera vad ni tycker ;)
 
 

Mysig morgontur på Donna

Idag var det ledigt från skolan då. GÖTT! I morse gick jag upp kl 7 för att se på julkalendern. Kollar alltid på den varje år. Dör annars. Haha... Det är lixom en tradition. Oftast brukar julkalendern vara bra också. I alla fall enligt mej.
 
Efter julkalendern och frukosten gick jag och mamma ut för att släppa ut hästarna och mocka. Samtidigt tog jag en liten tur med Donna. Hon har inga snösulor så hon får snöstyltor. Vi tänkte inte på det sist Mikaela (hovslagaren) var här. Men vi får nog snart fixa det. 
 
Nu ska jag gör MA-läxan. Även fast man e hemma måste man göra nåt skolarbete i 5h. Som typ laga mat som är hemkunskap, rida som är idrott mm. Så ridningen är checkad nu.
 
Härligt med lite sommarbilder i vinterkylan :D Men får väl snart byta till vinterbilder.
 
 

Annorlunda skoldag imorn

Imorn e det annaorlunda skoldag. Då är det bara de som behöver som ska till skolan. Så då ska jag va hemma. Men vi måste ändå ha 5 timmars skolarbete. Typ laga mat, rida osv. Laga mat e ju hemkunskap och rida idrott ;)
 
Idag har jag städat mittt rum och damsugit. Jättefint blev det. Jag avskyr när det är rörigt. Sån e jag ;)
 
Ha det så bra. Ses imorn! <3
 

Tack Hanna!

Hanna har fixat menyn lite så att den inte är så långt in :D Tack Hanna!! 
 
Nu håller jag faktist på att slå in ett paket till mamma. Vad det är i säger jag inte ifall hon tittar in på bloggen. Så det ska jag fortsätta med nu.
 
Ikväll ska det var hoppträning men vi hoppar över det. Flr det är jättehalkigt på vägen och snöar massor. Så istället ska vi kanske baka pepparkakor ;)
 
 
 
 

Varsågod!

Hoppas du blev nöjd Michelle! / Hanna

Inget bra slut :(

Synd att min och Bellas tävlingskarriär slutar så här :'( I första klassen touchade hon första hindret och på andra vägrade vi ut oss. 

Inför nästa klass tyckte vi inte att hon rörde sig helt rent på framridningen men det blev bättre. Så vi starta den klassen också men då kom vi inte ens över första hindret. Det här var inte likt Bella!! Men det var ju inte så konstigt eftersom vi efteråt konstaterade att hon faktiskt var halt. STACKARS BELLA!! ♥ ♥ Det här var vår sista chans :( Trots detta är jag jättenöjd med alla placeringar vi tagit tack vare dig Bella. Love you! ♥ ♥
 
Finaste ever!!! <3

Tomteparaden nudå!


bloglovin
RSS 2.0