Blir i morgon

Måste komma i säng nu så jag bloggar om hoppträningen i morgon. Men jag kan sääga en sak. Hon var GALEN!!!

Nuuuuu

Nuuuuu ska jag gå ut till min stjärna och fixa henne inför hoppträningen.

Tomten Bella

Grejade lite med en bild. Så här blev den:
haha, Nice?

Äntligen

Idag blir det att tagga hoppträning i kväll kl 7. Något som jag älskar. Dock är det bara varannan vecka men det är bättre än inget. Förragången hoppade vi studs och serier. Vi skulle träna på sitsen och få ett jämnt tempo. Får se vad det blir denna gången.
Vi släppte inte ut hästarna i morse för att det blåste och regnade väldigt mycket. Men sen klockan sjunär jag gick upp och skulle te skolan blåste det inte så mycket. Skönt!
Nu ska jag kolla lite bloggar

Natti

Nu ska jag sova men innan det tänkte jag berätta lite vad jag gjorde förut. Jag bakade chokladbollar.  Dom blev väldigt goda. (trodde inget annat)
På träningen spran vi i samhället som vanligt styrketräning inomhus. Det gick ganska bra tyckte jag. Jag har inte svårt att orka. Så jag har alltså ganska bra kondition.
Men nu får de` bli natti!



Färdig

Nu har jag mockat färdigt och gett hästarna mat.  Så jag har nyss ätit lite pannkakor. Mums! Jag och min lillebror är själva hemma så vi ska se på film. Jippi! Nu börjar den så hejdå!


Den hör bilden är så vacker!

Spelar

Just nu spelar jag lite tv-spel med lillbrorsan. Faktist ganska kul. hihi! Till frukost åt jag en jätte god hönekaka. MUMS!
Se you later!


En gammal bild från i somras


Frukost!

Nu ska jag äta lite frukost. Men medans jag gör det kan ni kanske ställa lite frågor här.

Ska passa på!

Jajemensan! Idag ska jag passa på och blogga mycket nu när jag är ledig från skolan. Tycker ni att det låter bra? Komentera om det är nåt speciellt du vill läsa om här på bloggen. Komentera på i så fall.
Ni får gärna bomba på med frågor. Då klickar ni här!

Hare gött!



Fail!



Ridlektionen

Det var visst teori så vi tränade på att justera stiglädren med en hand och med benet kvar i stigbygeln. Sånt man lätt slarvar med. (Vilket jag kan göra) Men det var ju bra att träna det. I slutet red vi på volt och så också. Allt gick finfint men när vi skulle galoppera fick hon värsta utbrottet. Sicken liten bus det blev! Men vi fick till en bra galopp sen. Jag fortsatte rida efter lektionen. Då bleb hon asfin! Gick tummen UPP!

Har nyss gjort läxa. Vi ska ha engelska-prov på torsdag. Då blire och plugga mer!



Gotti

Som rubriken säger så har jag ätit väldigt god mat. Som jag har gjort XD.
I morgon är det K-dag så då blir en dag hemma. GÖTT!  då ska jag passa på och rida Bella för det hinner jag aldrig på tisdagar annars för då är det fotboll. jaja...
Har min nya tröja på mig. Den är lite längre knappar på framsida. den är såå mysig!
Sen blire och rida i Färgelanda. Ska bli skönt. Det blir en dressyrlektion. Ska värkligen kämpa tillsammans med Bella.
Fixade lite med en gammal bild.

Testar om det blir ett svart hjärta:):) har fått veta hur man gör. ♥

Mer bilder

Här kommer mer bilder fast på pepparkakorna: <heart>
Nu är det färdibakat för idag:)

Bilder

Härkommer några mumsiga bilder. Tycker jag i alla fall XD
Nu blev ni allt lite sugna va?

Halv orkan!

Precis! Ute blåser det som 17. När jag var ute och släppte ut hästarna kändes det som jag skull lyfta från marken. Jag förstår att tävlingen i Mellerud blev inställd. Jag skulle ju ha åkt dit men som sagt så blev den inställd. jaja... det är ju inte så kallt ute så det var ganska skönt att få komma ut.
Mamma har gjort en deg till lussekatter så vi ska baka det också. Och pepparkakorna gör vi i kväll. Det blir en riktig bakdag i dag. YUMMIE!
Jag tycker att denna bilden är mysig men lite väl mörk.

Problemet över!

Jag har haft väldigt mycket problem med kodmallen att det inte har funkat. Men nu har jag äntligen fixat det. NÖJD!


Vi har bytt till julgardiner på mitt rum nu. Det känns så mysigt nu med dom nya gardinerna. Adventsljusstakarna har varit uppe nu sen i fredags så nu blir det lite juligt. Julen börjar mer i December tycker jag.
Idag ska vi nog baka pepparkakor. Det tycker jag är kul. hihi... Har ni bakat pepparkakor i år än? Eller köper ni från afären?

Här kommer lite bilder på gardinerna:
Vad tycks?

Godmorgon!

nu ligger jad i sängen och lyssnar på regnet

design

Tjo! Som ni kanske ser har jag grejat liite med designen. Fixat så att det inte är en vit ram runt headern, bytt bakgrund, fixat ikon till bloglovin och gjort profiltext. Det ända jag inte är nöjd med är att profiltexten är över bilden. menmen...

Idag har jag haft stalltjänst i Färgelanda. Mamma stod i cafeterian under tiden så när jag mockat färdigt köpte jag godis. Mums!

På vägen hem gick vi in på en loppis med massa julgrejor. Vi köpte en adventsljusstake och två fina röda krukor. Nice! Jag gillar att julen är på väg

När jag kom hem red jag på Bella. Det var väldiggt regnigt och blött. Jag red barbacka men det var inget skönt vöder att rida i. Men det gick bra endå.
Några bilder som ni aldrig sett:
Jag på söta Oliver. Han var väldigt skön att rida
'
hahaha...

JAG ÄR MED I TÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG!

JAG ÄR MED ITÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG! Jag börja läsa hennes blogg efter att jag sett henne på en tävling. jag tyckte att hon red väldigt bra. Så jag har fortsatt att läsa hennes blogg för hon värkar som en så go människa. Här är hennes blogg

Good Night

My way to the beed!

Ridpasset...

...på Kickan! Ja, hon var väldigt pigg och busig. Var nära på att ramla av några gånger. Men det var kul att rida på henne. Vi hoppade också och det gick väldigt bra. Hon hoppar som jag vet inte vad. En gång när vi hoppade gick det  SUPER fort! Kände inte att det var ett hinder. Jaja. Det gick bra i alla fall
Nu ska jag se på Idol

Om dagen

Ja, nu ska jag snart till fotbollsträning. men tänkte berätta lite om dagen. I skolan har det varit väldigt stökigt.  Som tur var kunde jag jobba ganska bra trots att det var sååå mycket oväsen. Sudd for hit och dit. Men nu är jag hemma och det är skönt! Har gjort lie läxa och nu återstår bara träningen.

Läxor

Nu är jaghemma. Dags att göra läxor. Tröök! menmen... bloggar om dagen senare

The school!

Nu drar jag till skolan igen. Bloggar sen när jag kommer hem.

Galningar!!!

Asså det är inte ni som är galningar.  Det är våra två hästar Kickan och Belmondo. Jag och mamma skulle ta in dom och Bella var redan inne.  Det blåste mycket och dom var VÄLDIGT uppstressade. Det var inte lätt att hålla dom. Belmondo är ju så stor också. Dom studsade runt. Kickan sparkade efter Belmondo och mamma kände hur hovarna precis snek hennes byxor. LÄSKIGT! Så det kunde gått riktigt illa. Tillslut fick vi in GALNINGARNA. Dom var verkligen galna.  Men nu ska jag sova. Det är ju skola i morgon också. GOD  NATT!


Den här bilden tycker jag är spöklig. Gör du?

Skridskoåkning

Japp, Idag var jag med skolan och åkte skridskor. Vi var i Arena Vänersborg. I början var det jätte ostabilt. men sen blev jag van och kunde åka ganska bra faktist. det var roligt men det var skönt när vi skulle åka hem. men nu ska jag snart gå ut och ta in hästarna. Dom ska få en moritsbit var som jag har fixat. Så bye bye!



Ridpasset

Först så var Bella väldigt "knäpp" På ett ställe i padocken var det jätte farligt tyckte hon.  Hon ville inte gå förbi det och ville springa ifrån det. Så jag fick rida enn stund på andra delen av padocken så hon fick lugnat ner sig. Så där blev allting bra. Sen försökte jag komma närmre det hon tyckte var farligt. Så tillslut kunde hon trava förbi ganska oberörd.  När jag slutade passet för idag var det ganska mörkt.  hade tänkt att hoppa Kickan lite för hon ska vara med på tävling i mellerud. Men det blev så mörkt och vi har inga lampor till padocken än. Så det blev ingen ridning med kickan


Sorry

Förlåt för att det inte blivit bra update idag men jag har faktist inte hunnit. Jag kom hem från skolan kl 4 och skulle hinna äta och packa fotbollsgrejor till kl halv 5. *pust* Men nu är träningen slut och jag är riktigt nöjd med mig själv. Just nu ligger jag i sängen och läseer ur en bra bok.  I morgon ska vi åka skridskor med klassen. Det ska bli roligt. Inte för att jag är så bra på det men skönt att slippa riktigt skolarbete.  Men ni får ha det BÄST!  Bloggar mer i morgon hoppas jag. Fullt upp då med.


Bellas bildspel

En berättelse om Bella


Snart dags

Nu har jag varit hemma en stund. Jag har ätit spagetti och köttfärssås. det var jag som gjorde maten och jag är inte direkt en kock. Spagettin skulle nog ha kokat liiiite till men anars blev det väl bra. jaja... Men nu är det snart dags för träning i Färgelanda med en underbar häst som heter bella. Vem kan det vara tro?? hmmm......
Komentera vem Bella är. Ni som gör det tänker jag länka här på bloggen. om ni svarar rätt såklart.


Detta kanske är en ledtråd

Padocken

När man ridit väldigt mycket i padocken och hästar har spruingit runt i den blir den väldigt gruopig. Det är ju inte det man önskar direkt. man vill ju inte heller går runt och kratta för hand.  Så pappa gjorde en egen harv till padocken. det var ett galler vi la på backen och fäste i fyrdjulingen men lite snöre. På den la vi någon sorts järngrej som tyngd och sen körde min lillebror runt med den i padocken och det blev jättefint. Ska ta kort på det någon dag så att ni fåpr se hur det ser ut.

Ridpasset i går

Igår blev det ett kort pass i padocken. Vi skulle iväg till kyrkan sen. Det blev la en 40 minuter. Jaja, men nu till hur det gick. jag gjorde mycket volter i olika storlekar för att få henne böjd ordentligt. Det blev väldigt bra efter en stund. det är lite jobbigt i vänstervarv där hon vill titta utåt och svår att böja. men det blev bra sen. när jag ridit färdigt och tagit in henne i stallet ville hon ha godis för hon tyckte att hon var så duktig. och det var hon ju också så det fick hon. Då blev hon glad! Hon verkligen ÄLSKAR godis.

Spagetti

Dags att koka spagetti:)

Foton från igår

Här kommer bilder som jag tog igår. Dom är tagna inomhus.
den första bilden tycktejag blev riktig grym!

Överby

jag, mamma och lillasyrran var på överby lite. Jag behövde ett par joggingskor till fotbollen. Vi hittade ett par grön/vita. Tyckte att dom var  snygga. Jag behöver också ett par vinterskor men det väntar vi lite med.  Såg ett par väldigt snygga men inte direkt billiga.
Har ni sköpt vinterskor än eller har ni kvar sen förra året?




God morgon!

Jag vaknade typ kvart i nio idag. Skönt att slippa gå upp så tidigt. just nu ligger våran katt Sissi i min säng. Hon är en riktigt lat katt. Idag ska jag rida hemma. Men nu ska jag gå greja lite.

Frågestund

Nu är det dags för frågestund! Fråga allt mellan himmel och jord. t.e.x mitt liv, Bella Kickan, ridning, bloggen.
Fråga precis vad du vill. Jag svarar 99 % ärligt.
SÄTT I GÅNG!



Lillasyrran red på Bella

När jag red idag gick det jättebra. jag tränade på att få henne
med mig i svängarna. Sen fick min lillasyster rida på henne lite. Hon travade över en upphöjd bom. Hon var så duktig!!!  nu har jag precis ätit. men ni får ha detså bra



Bella lös i padocken

Här springer Bella! Jippi!


Idol

Just nu är det paus från Idol. det är ett väldigt bra program tycker jag.
vem hejar DU på?



L:D+5 Bella skara

Detta är altså första klassen i Skara. Bed. två faser.


Jag vill ha

Ett par John whitaker ridbyxor skulle inte sitta fel
Vet inte vad jag vill ha för färg.
vad  tycker ni om byxerna?

Ge hästarna

Nu har jag nyss kommit hem från skolan.  Så nu ligger en underbar helg framför mig. Nu ska jag gå ut och ge hästarna mat.  Sen kommer lite filmer ut här på bloggen. Två stycken faktist så håll utkik.
inte så bra bild menmen...

Godmorgon!

God morgon all blogglsare! nu har jag gjort mig redo för en sista skoldag denna vecka.

Natti natti

Nu ska jag sova

Bilder från tävlingen i skara

Här kommer bilder från tävlingen i skara. Eller snarare sagt från innan tävlingen.
Finns film med men  det kommer i morgon!

Snart

Nu är det snart dags för utvecklingssamtal. Har precis ätit lite och nu bloggar jag lite. efter samtalet blir det fotbollstrräning. jag åker dit med en kompis som heter Edwina. Hon spelar också fotboll. Så idag blire ingen ridning för mig. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Ha en  fortsatt bra dag!



Jag älskar denna headern!

Länkbyte

http://ourweekday.blogg.se tittain vetja

God morgon!

Nu drar jagtill skolan

Tack!

Visst är headern nice? På den ser ni att den är gjord av Malin Hoffman. Ett stort tack till henne!!

Önskelista

Ja, nu drar det sig mot jul. Här är min önskelista än så länge:
Vita Benlindor till Bella

Ny ridväst.



Hur der din önskelista ut?

Svar

Anonym om fotbollen
Hej!
Din blogg går verkligen framåt :) ( elr hur man nu stavar det xD )
Har en fråga
.. ^^
Vad heter denna texten som jag ser nu när jag skriver komentaren..? ;o
Kram!

Svar:
Tack!!  ehm.. Förstår inte vad du menar :S

Läxor

Nu ska jag göra läxan. BORING! men det måste ju göras. så bye bye.
Hoppla! ( i sommras)

Home

Nu har jag kommit hem från skolan. GÖTT! Idagär det ju hoppträning också. Det längtar jag till. min hopptränare är GRYM! Enligt mig.  så i kväll är det dags igen. Förra gången gick det asum. Hoppas att det går lika bra denna vecka.  Jag och Bella ska verkligen KÄMPA! nu ska jag ta och kolla lite bloggar.

det kommer snart en ny header. det är Malin Hoffman som gör den. Hennes blogg hittar ni här.

Fotbollen

Hej! Nu är jag hemma ifrån fotbollen. Visprang ute i samhället och var inne det sista. Jag stannade inte någon gång när vi sprang så det är jag nöjd med!  Sen sprang vi upp och ned för en backe. *pust* Nu har jag nyss ätit några supergoda mackor.  Dom var sååå goda. Nu ska jag ta och göra lite läxa. På torsdag är det utvecklingssamtal. Inte särskilt nervös för det.

Ridlektionen

Nu är jag hemma. Vi tränade på att vända utan att taför mycket i tygeln. Använda skänkeln. Det är Bella väldigt bra på att lyssna till. Så det gick väldigt bra! I skritten blev hon jätttebra och även i traven. I gallopen blev det bra det sista. Nöjd. Hon blev ganska trött det sista. men ut ur stallet hade hon ingen lust att gå. hi..

Tävlingen

Här kommer resultatet från tävlingen
L:D+5cm (65 cm) bed. två faser:
På fram hoppningen var allt klockrent. Allt stämde perfect. På banan gick det galant och vi kunde fortsätta banan i omhoppning. Hade henne inte riktigt med mej så  tiden räckte inte till en placering. Det var två placerade och jag kom trea. Men jag var lätt NÖJD.
L:C (70cm) bed. två faser:
På banskissen var det utskrivet en kombination som var med i bådeförst och andra fasen. Då tänkte jag VA!??? jag trodde inte att det fick vara kombinationer i en L:C. menmen... jag tänkte: "det klarar vi ju lätt" men när dom byggde fram banan gjorde dom aldrig någon kombination så det blev ingen. men sen på banan kände jag att hon var lite trött. men hon kom igång så det flöt på bra men på hinder nr 5 vägrade hon. Vi gjorde ett andra försök och då redjag KASS! :( Så då vägrade hon igen. MITT FEL! men på tredje försöket tänkte jag: " Nu ska vi bannamej över" och vi var över och fortsatte banan galant.  Inte så nöjd med min dåliga ridning till femman men resten var ju bra. Fiftififti.
Film kommer....

Godmorgon!

Bloggar om tävlingen senare.

ridit

Japp, nu har jag ridit och fixat allt inför tävlingen. Ridningen gick asbra!! Hon kändes så skön.
Hon var väldigt dammig först men det blev bra sen när jag borstat  ett bra tag. Litebilder:
Detta är outfiten vi ska ha i morgon. NICE!

Mockat

Halloj!
Jag har varit inne ganska länge nu men innan det var jag ute och mockade.
När jag skulle släppa ut Kickan var hon väldigt jobbig. Hon sprang iväg hela tiden. Klarade inte att hålla henne så där kom jag släpande efter henne. Men tillslut blev det lite hyfs på henne och jag fick in henne i hagen. Sen mockade jag i stallet med min lillasyster Nathalie.
En bild från i somras dåhon gick i en väldigt grön hage.



Sedan lite senare ska jag ta ett ridpass med Bella. Ska rida lite dressyr i padocken. Måste rida igenom henne ordentligt så att allt känns bra i morgon då det är tävling i Skara. Väldigt skönt att tä Ska putsa och byta vojlock till en matchande huva. I ale hade jag denna outfiten:


vad tycks? det blir antingen denna eller en annan med temat rosa. Får se vad det blir.


Disco!

Nu är det slut på discot. SKÖNT! Nu är jag väldigt trött. Ska snart gå och sova. har sett på resultatet av Idol. Jag hejar på Amanda Fondell. Ännu än gång höll hon sigkvar. JIPPI!
Jag har ju även ridit idag. Det gick väldigt bra. I galoppen blev hon jättefin! men det var lite om idag. Här kommer en usel bild på mig om hur jag såg ut:
ingen bra bild:( webcam

Stressig dag..

I morgon blir det som rubrikensäger. Stressigt. Hem, äta, rida disco. Blir nog inte mycket bloggning i morgon.  Skarida Bella ordentligt i morgon. Snart är det ju dags för Skara.  Nu måste jag sova för att orka med morgondagen. Natti natti!

Fotboll

Håller på att packa kläder till fotbollsträningen. Vi ska träna inomhus. På torsdager vi ju ute. I morgon ska jag rida när jag kommer hem ifrån skolan och på lördag är det tävling i Skara. TAGGAD! Men ni får ha det så bra.
Bye Bye!

Ridningen

Japp, jag har alltså nyss ridit. I början kändes hon lite stirrig och stressad. Hon blev lite lungnare sen. När jag skulle ta ett hopp på ett enkelt räcke bockade hon efter men inte så mycket. Sen när jag skulle ta samma hinder igen sparka hon bakut REJÄLT. Så då hamnade jag på backen. Med ena foten satt jag typ fast i stigbygeln. Men till slut lossnade den och bella sprang iväg. Staketet på padocken är inte riktigt färdigt så det fiinns en lucka på ena sidan och där smet hon ut. Hon sprang till hagen där dom andra hästarna var. Där stog hon och såg oskyldig ut. *Pust* Så var det upp och hoppa igen. Tog några hopp  igen och hon blev lugnare. Vi hoppade i alla fall 83cm.  Sen red jag lite övergångar och annat. Så det blev bra till slut. XD

Hemma

Nu är jag hemma. har varit hos tandläkaren. Dom kollade så att allt var bra. Vi slutade  halv fyra idag men jag slapp
sista lektionen för jag skulle till tandläkaren. Så nu kom jag precis hem. Ska snart taoch äta. är hungrig. sen är det
fotbollsträning. Vi ska springa ute lite först och sen ska vi vara inne. Får ta på mig varma kläder. Som sagt så har
jag ingen tid att rida idag. men i morgon tänkte jag köra lite frihetdressyr i padocken med bella. Ska bli roligt. har
alltid tyckt att det är lite intressant. Men ni får ha det så bra.
Har ni en fråga till mig? Fråga på. Jag svarar alltid i ett inlägg eller på eran blogg.








good night

Som rubriken säger. I morgon är det skola igen. Hinner inte rida. ska på fotbollsträning också. Men natti nattii!

Tack!

Statistiken har varit väldigt dålig nu ett tag men igår höjde ni det med några besökare. Vill tacka för det! det var roligt att se.
Ser det fint ut?

Känslan

Har nyss kommit hem från skolan.  Nu sitter jag och kollar lite bloggar.  Sen ska jag dra till Färgelanda med bella och rida.
Ska bli skönt att få göra det bästa som finns. känna en underbar häst under sig. Det är en så otrolig härlig känsla. Vi som rider gör värkligen något som kan vara jobbigt men så underbart. Ni vet alla att det är inte det roligaste att mocka en tidig morgon när man hellre vill ligga i soffan och gotta sig. Men efteråt kan man känna sig duktig att, att man gjorde det. Då kan man få sin belöning som är något annat bland hästar. Som oftast är att rida. Att känna den där känslan. Ta med dig det. Klaga inte på att det är jobbigt. Det är det ibland det vet jag. Men man får oftast en belöning.
det var mina ord det.

Uteritt

Nu har jag varit ute och ridit ut med mamma. När vi skulle rida iväg var det en person som körde med en cross på gärdet bredvid.  Och det för ju sånt ljud. Det gillar inte hästarna. Bella blev uppstressad. Men när vi kom iväg en bit lugnade hon sig. Under turen mötte vi en person som heter Maria och henne pratede vi med en stund. Var annan vecka skulle det komma en dressyrtränare dit och jag kanske skulle få vara med. Men det dumma är att det krockar med fotbollen så vi får se. Annars har jag inte gjort så mycket än.
Vad har ni gjort då?



Bilderna

Här kommer bilderna som blev idag.
Vad tycker ni om bildern?

halloweenhoppet

rundorna


Halloweenhoppet Bella

rundan


Halloweenhoppet

Nu är jag hemma från en dag i Färgelanda. Hoppade sammanlagt fyra rundor. Jag är jättenöjd!
Kickan 50 cm: På framhoppningen var hon super pigg och det kändes superbra! Hoppade som en gud. Sen när vi kom in på banan blev hon lite segare. Hon är piggast utomhus. Men det gick bra endå. Blev några mindre bra hopp men felfritt blev det. Blev ingen film för pappa hann inte komma och filma.
Kickan 60cm: Hoppade inte fram något. Gick lika bra som i 50. Bara hoppade och klart! Nöjd! En film kommer


Bella 70 cm: Fram hoppningen gick bra. Hon kändes framåt och mjuk. Allt gick bra till andra hindret då hon vägrade. Vet inte riktigt varför menmen... Vi fortsatte banan och resten gick klockrent. Film kommer

Bella 80 cm: Tog två hopp på en oxer innan och sen körde vi. Bra bjudning hela tiden och hon hoppade perfect. Tog oss runt med 0 fel. Jag var otroligt nöjd! Allt var toppen. Hon avslutade med några bocksprång i slutet också. Kändes så bra!!! Film finns på en annan kamera som vi inte kan få till datorn:(


Är jättehungrig nu. Ska gå och äta nu.




Vi flyger!







Today

Nu ska jag snart åka till Färgelanda och gå spökstigen. Lääskigt! hihi...  Här kommer lite bilder från idag:
Failade bilder, I know XD

Nu ska...

...jag gå och  äta

Bellas bildspel

En berättelse om Bella


Jag vill ha

Domma ridstövlarna vill jag såå gärna ha. Dom är så snygga!
Visst är dom?

Klippt Kickan

Nu har vi klippt Kickan. Det har vi gjort för att hon inte ska bli svettig så lätt. Vi är inte direkt experter på att klippa men det blev väl ganska brta i alla fall. Kommer bilder någon gång. Nu ska jag snart äta våfflor till kvällsmat. Gott!
/michelle

Svar på två frågor

Josse och Jennie om Godmorgon
Hej fin fin blogg du har ! Hur många år är hästarna ?¿ ;)
Hanna om Frågestund
Okej, vill du färga håret i någon annan färg, typ som brun, svart eller ljusare typ? ;)<3
Svar:

1. Tack! XD  detsamma! Bella 14, Kickan 7, belmondo 18

2. Kanske när jag blir äldre, i så fall kanske lite ljusare.


Komentera gärna fler frågor! Svarar på alla

/Michelle

Underbart!

Redlektion idag och jag bestämde mig för att rida en ridskolehäst, så att Bella får ta det lite lungt innan lördag då det är tävling.
Lektionen:
Jag sa att jag ville rida en häst som heter Spontan. (Det var min favorithäst innan jag red Bella på lektion) och honom fick jag rida. Har inte ridit honom på typ tre år.  Han var så mjuk och skön! Och jag är ju mycket duktigare nu än för tre år sedan. Så då gick det ju ännu bättre. Jag Njöt i fulla drag av hans otroligt sköna gångarter. Han går så fint på tygeln också.  När vi galloperade på fyrkantspåret det sista och träna på den lätta sitsen kokade lyckan inom mig. Han är så UNDERBAR, är och förblir min favohäst på ridskolan. vill LÄTT rida honom igen. Love him

Jag och min lillebror tog lite vårbilder som den här. (det är jag)



Godmorgon!


Godmorgon Allaihopa! Alla ni som komenterar detta inlägg kommer jag att länka och skriva vad som är Bra/mindre bra med bloggen. Sätt igång!




/Michelle

Natti natti

Nu ska jag sova;)

hejsan

Hejsan! Nu är jag hemma. Har ju ridit min underbara Bella. Det gick ju jättebra. Mot några hinder blev det inte helt perfect men då försökte jag rätta till det och bella ställde upp. Nu har den vanliga Bella kommit fram igen. Det var ju ett tag då hon vägrade väldigt mycket  och allt kändes hopplöst. Men nu är allt bra igen.
Vi hoppade en bana på 80 cm. Hon stannade inte en enda gång. Helt NÖJD!
En bild från i våras.
Har nyss ätit kvällsmat:)  I morgon ska vi kanske klippa Kickan. Hon får SÅÅÅÅ mycket vinterpäls. Hon blir trött väldigt fort med den pälsen. Så vi vill få henne klippt innan lördag då det är halloweenhoppet.
Ha det så bra!

Kram Michelle


Hoppträning

Nu drar jag snart till min efterlängtadehoppträning. Jippi!!!

Ridpasset

Japp. I morse red jag på lilla söta Kickan. Hon var jättepigg och glad. Vi hoppade bana för snart är det dags för halloweenhoppet. Det är en klubbtövling där man fårvälja höjd. Jag tänkte hoppa 50cm och 60cm med Kickan. Men med Bella får det la bli 70cm och 80cm. Men i allafall.... Kickan hoppade jättestort. Några bakut sparkar blev det ju också:):) hihi. Men jag satt kvar. Antar att det såg ut så här:

Bilder från idag

Har nyss ridit och här kommer lite bilder:
Mitt rum är så snyggt och prydligt nu. Allting påsin plats. NÖJD! I morgon är det hppträning. Taggar stort. Älskar det.

november

Dags att vända blad almenackan.

bloglovin
RSS 2.0