Måndag och tävlandet

Måndag nudå. Jag njuter av varje sekund av sommarlovet. Så gött att inte ha någon skola som är ivägen. Nu kan jag lixom bara göra det jag vill. Längtar redan nu till nästa tävling men emellanåt händer andra roliga saker. Tummen upp till sommarlov.
 
Jag har tävlat Bella i tre år nu. Mest detta och förra året. Men jag känner redan nu att detta året har haft de bästa resultaten hitils. Förra året fick jag min första lokala placering och det var på Tjörn. Glömmer aldrig den känslan.
Redan nu har jag mer vinster och placeringar i år än vad jag fick sammanlagt hela förra året. Det är iår jag har lärt mig hur jag ska rida henne på bästa sätt. De andra åren har det varit MÅNGA uteslutningar. Men iår har det bara vart två riktiga SKIT. Det var i Essunga och Strömstad då jag blev utesluten i båda klasserna. Men efter det gjorde vi ett helt annat upplägg med träningen hemma och det verkade som det hjälpte. Känns som iår har jag hittat henne. Hittat den rätta pricken över i.
 
 
Vårt sista tävlingsår ska jag njuta av så mycket det bara går.   

Kommentarer
Postat av: alexandra

Fin blogg och vad kul att du är med i dagens blogg ;D

Svar: Tack!
Michelle

2012-07-02 @ 14:53:51
URL: http://milonatjejen.blogg.se
Postat av: alexandra

Vinnaren av dagens blogg utsedd, gå in och kolla om det blev du! ;)

2012-07-03 @ 11:00:59
URL: http://milonatjejen.blogg.se
Postat av: Sofia

Har lagt ut bilden nu! http://fotbolls-cheeyen.bloggplatsen.se/2012/07/03/8186802-ny-header-lite-ny-designe-bildbomb-9829/ här är länken! ♥

2012-07-03 @ 20:08:53
URL: http://fotbolls-cheeyen.bloggplatsen.se

Här kan du komentera inlägget:

Vad är ditt namn?:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Skriv komentaren här:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0