Överlycklig!!

Jaa!!! Jag slapp att redovisa en engelskabok idag. Jag hatar att prata engelska och trodde jag skulle behöva göra det idag. Med jag behöver inte göra det förrän imorn. För idag va det några andra som gjorde det i stället.

Nu har vi precis ätit. Brukar aldrig klaga på maten men det gör jag idag. Tur att vi hade hkk innan. Men nu är det slöjd så hej då!




Du är så snäll Alma!! <3




Lifestyle!




Min assnygga gubbe




Toppen dag!

Yee!! Idag ska det minsann va en grym dag. Kort dag i skolan. Perfa! Sen är det hoppträning ikväll. Kan inte bli bättre. Har längtat såå mycke efter hoppträningen. Är seriöst helt beroende av det.

Nu är det snart dags för Matte så måste gå nu. ;-)




Donna min älskling

Igår på träningen jobbade vi med att få hästen ta korta och energiska steg. Gick jättebra! Vi hoppade studs och en kombination. Studsen var på en raksträcka men när jag behöll böjningen blev hon lugnare och koncentrerade sig på mig. Väldigt nöjd med den träningen. ;-)

Nu är jag påväg hem och då är det läxor som gäller innan jag åker på fotbollsträning. Men så länge säger jag.

Hare gött!




Jump time

Är påväg till FRK nu. Ska träna med Donna och idag står hoppning på schemat. Ska tänka på det jag tog med mig från träningstävlingen på Nuntorp. Att korta upp henne bättre. Halvhalter mellan hindtena och hålla om med vaderna. Vi ska träna på och bli så bra som möjligt. Ridningen räddar verkligen mitt liv. Kan inte tänka mig utan hästarna. Det är lixom JAG. Att hålla på med det här är JAG. Ingen ridning=inget jag.

Uppdaterar kanske inte mer idag. Kommer hem sent och behöver sova då. Men imorn kan ni räkna men update ;-)



Jag och Bestie idag <3


Härlig tur i snön

Imorse red jag och mamma ut på Donna och Bella. En väldigt pigg Bella fick jag rida. Igår hade Bella sina utbrott. Kommer ett inlägg om det sen ;-) Men en härlig tur va det i alla fall. Red i 1h 30min. Sen mockade vi boxarna i stallet. Det gick väldigt fort faktiskt.

Nu sitter jag här. Håller på att smörja Donnas tävlingsträns och mina Tretorn Advance. Ligger lite steget före. Ska ju tävla i Trollhättan 16:e mars. Våran allra första lokaltävling :)






Sportlovscupen

Grymt bra kämpat idag tjejer. Idag ville vi verkligen spela. Tyvärr ingen finalmatch men vi spelade bra ändå. Jag är helt slut i benen så mycket som jag sprang.

Innan cupen red jag Donna hemma. Red först ut en liten kortis sedan massor av övergångar och lydningsträning. Det gick superbra och till och med skritten gick att hålla lugn. Han brukar ju alltid trippa iväg i skritten. Supernöjd med dagens ridpass.





GRATTIS till mamma som fyller år idag! Tack för att du lägger ner så mycket tid, pengar och lust för mig. <3

En hel vecka. SORRY!!!

Inte uppdaterat på en hel vecka. Har verkligen inte haft någon tid och lust. Skärpning nu Michelle!!

Nu sitter jag i bilen och är på väg till fotbollscup för William. Jag och Nathalie ska heja på honom nu
;-)



Underbara Donna i lördags <3

Bästa på länge!!!

Sitter i bilen påväg hem från en otroligt bra hoppträning. Gick så himla bra. Hoppade klosshinder på serbentinbågar och då följde jag med lite för mycket till en början. Då kom vi väldigt fel och hennes ben åkte hit och dit. Men sen när jag satt mer stilla och va kvar och verkligen väntade på henne blev det superbra!! Lugn galopp och fina byten av varv och galopp. Sen la vi även till två räcken och oxrar på båda långsidorna. Hoppade alltihop som en bana. Är så sjukt nöjd med henne idag. Det va verkligen bästa hoppträningen på länge! :-D




Hoppning sen!

Haft en bra dag i skolan. Värsta är bara att vi ska ha tre prov denna vecka :'(

Ikväll ska jag till Färgelanda och det är hoppning som står på schemat
Äntligen! Får ladda inför träningshoppning på Nuntorp på söndag. Ska testa 80 cm då. Hoppas att det går bra. Så att vi kan anmäla till en LC klass i Trollhättan. Då är det första lokala med Donna. Ska .lu grymt kul!!




Snyggaste jackan ever!

Love this!!


Dåliga dagar

Har verkligen inte uppdaterat nu. Har hänt väldigt tråkiga saker som jag inte tänker säga något om. Så jag har inte vart på så bra humör det sista. Men nu ska jag försöka få annat att tänka på.




Bästa dagen!

Idag är bästa veckodagen i skolan. Hoppas att den här dagen blir lika lyckad som förra veckan. Då var jag med underbara personer som fick mig glad och det var många skratt från mig då. ;-) Love it! Det är lixom jag. Jag är en sån person som vill skratta och vara glad hela tiden.




Skolan - check Nu - Jenny

Nu sitter jag på bussen på väg till Jenny. ;-)



upp och ner vänd bild. I know!

Ska bara säga en sak till. Fick en fråga a.n.g en bild jag la ut. Personen var anonym vilket jag tycker va lite fegt. Men det var inte det jag ville. För efter den kommentaren fick jag en till där en anonym person svarar på den frågan helt självsäkert. Då undrar jag en sak. Varför får en anonym person för sig att den kan svara på saker som handlar om mig. Vem vet bäst om mig? Jo det borde väl va jag eller? Jag vet att det är en person jag känner eftersom personen vet vem han på bilden var. Då är det väldigt fegt att vara anonym och bestämma sig för att låtsas veta saker om mig som de absolut inte gör. Så lågt alltså!!

Hoppas verkligen att denna personen läser det här nu och tänker efter lite.

Love this!!!

Bästa mamma har köpt den här ursnygga jackan till mig. Älskar den verkligen!! <3 Tack mami!!
 
 
Vad tycker ni?

Lunch break




Superbra ridpass igår

Igår när vi hade vart och tränat i Färgelanda så kunde jag åka hem med nöjdhet. Det gick Superbra. Red utan stigbyglar hela tiden för att verkligen komma ner i sadeln.

Vi jobbade med att kunna göra en fördröjning i kroppen och "navelbromsa" som min tränat sa. Alltså sjunka ner och dra in naveln. Det fick vi till jättebra. Så det använde jag även när vi red skänkelvikning för att hon inte skulle få brottom. I galopp red vi på en volt och hon blev lugn och balanserad. Verkligen supernöjd!!




FRK ikväll

Hej! Nu e jag hemkommen från skolan och har precis ätit. Skolan har gått i ett rasande tempo precis som vanligt. Hänger serriöst inte med. Tiden går alldeles för fort!

 

Ikväll ska jag till Färgelanda och rida dressyr för Marianne. Nu är det inte så kallt att rida i alla fall. Bara regnigt och blött. Fast det märker man ju inte av när man rider i ridhuset ;) Hörs senare! ;)

 

 

(Gick inte att infoga bild)

 

 


Lång ridtur

I morse gick jag ut och red ut på Donna medans mamma gick med samtidigt. Det var en riktigt härlig ridtur. Hon var lugn och det var fint väder. Mötte några snälla hundar på vägen oxå. Det va bra träning för hon tycker det är lite läskigt med skällande hundar.

När vi kom hem igen galopperade jag lite på ett gärde. Det är alldeles för hårt för att rida i padocken.

Nu ska jag sova. God natt!


Dags för PONNYAKUTEN!!

Uppdaterar mer senare :-P



Haha. Så går det om man tar bilder med min mobil. <3

Min snygga tallriksmodell





Swebank cup

Har vart på Swedbank cup idag. Då är det blandade lag i fräbdefors som spelar mot varandra. Det är verkligen superkul! Idag fick jag ju även chansen att få vara topp. Brukar ALLTID va back. Jag va med om mycket. Sprang i full fart framför en motståndare så att hon på något sätt gjorde att jag flög framåt och landade på höften och gled framåt typ 5 meter. Så nu är jag väldigt öm på höften och har lite glidsår på armbågen. Men efter att jag hade ramlat skrattade vi åt det. Haha... Kan ju gissa att det såg ganska roligt ut.

Gjorde oxå tre mål och en assist vilket inte är så vanligt för mig. Mitt jobb är ju oftast att försvara. Men väldigt kul att få va med om motsatsen oxå ;)

Vill säga bra kämpat till Brålanda killarna som var med i fotbolls SM idag. Resultatet är i inte det allra viktigaste. Bara en liten dekoration på tårtan. Tårtan är viktigast = att göra sitt bästa och ha kul!!




Tror man e snäll och omtänksam, Men icke sa nicke

När jag åkte hem från hoppträningen fick jag lite tankar i huvet. Samma dag som jag såg det här stora misstaget hända i skolan.
 
De flesta har nog varit med om att någon  vart med om en väldigt tråkig, jobbig eller sorglig sak. Så får flera veta det och den personen som det handlar om känner sig väldigt sårad och ledsen. Men han/hon biter ihop och kommer till skolan som vanligt men med ett ledset humör. Hur dumma är väldigt många då? Väldigt dumma!! Flera stycken kommer rusande samtidigt och undrar vad  som hänt och varför och när o.s.v. Hur tror ni den drabbade personen känner sig då? Som försöker få nåt annat att tänka på. Så kommer flera stycken och påminner han/hon om den tråkiga händelsen. De försöker verka snälla och omtänksamma men det är de verkligen inte! Bara dumma och har ingen medkänsla alls. Fattar de inte alls va de grejar med elle? Antagligen inte...
 
Jag själv såg en sådan här situation i onsdags. Det hade hänt en väldigt sorglig sak för en av mina närmsta vänner. Jag fick veta vad som hade hänt på tisdagen. Så när den personen kom till skolan i onsdags sitter jag på en bänk med några andra en liten bit ifrån hennes skåp. Vad kommmer efter henne/honom när hon går då? Jo, där går det fem stycken som börjar fråga henne/honom om vad som hänt? Då blir det ju jättejobbigt för den drabbade och hon/han klarar självklart inte att hålla tårarna borta. "Grymt jobbat!  Ni är så sjukt snälla och omtänksamma". Är det de andra fem personerna vill höra elle? Knappast att de ska få höra. För de är rena motsatsen!
 
När jag satt där och såg detta blev jag rädd inombords. Jag blev rädd över att de inte var så pass utvecklade i sin lilla hjärna att de förstod att de gjorde väldigt fel.  Jag såg hur jobbigt det var för den drabbade och självklart var det omöjligt för henne/honom att hålla tillbaka tårarna. De gjorde henne/honom påmind om vad som hänt och det blev bara ännu värre. Tänkte de någonting alls eller? Tänk dig själv att det hänt något riktigt jobbigt i ditt liv. Så när du kommer till skolan följer det efter flera personer som frågar om vad som hänt och alla vill veta. Där står man sjukt ledsen och helt förstörd. Och de som kallar sig bra vänner och omtänksamma. De gjorde allting värre. Ingen tröst direkt.
 
Jag hoppas verkligen att många har fått sig en riktig tankeställare nu. För det här sker väldigt ofta :(
 
 

Förlåt med filmen!

Det har visst blivit något väldigtkonstigt med filmen som jag laddade upp från träningshoppningen. Filmen är helt svart. Förlåt för det!!
 
Har skrivit ett tidsinställt åsiktsinlägg nu. Det kommer att dyka upp här på bloggen imorn när jag ska på Swedbank cup med fotbollen. Så uppdateringen kommer att hållas igång ;)
 
Förut vare fredagsmys med la familia. Härligt! När jag och mamma tog in hästarna tog mamma ett kort på mig och Donna. Älskar den bilden från och med nu. Hehe. Så kan det va ;)
 
 
 
<3 <3 <3
 
 
 

Träningshoppningen TFRK


Buss time

Skolan väntar.



Efter skolan är det HELG!! Så jag ska rida idag. Hon fick en vilodag igår. Så idag blir det kanske dressyr i padocken eller rida ut. Får se hur det blir. Idag måste jag skriva ett åsiltsinlägg innan de tankarna försvinner.

Vi hörs senare. Uppdaterar nog lite i skolan. ;-)


bloglovin
RSS 2.0