Kanebys Kickan

Den person som red in Kickan har ju hittat hit till min blogg så jag tänkte skriva ett inlägg om BARA Kickan. Så det här inlägget är till dig Josefine.

Kanebys Kickan
Vi köpte henne i Göteborg. En riktig liten sötis. Honn var såå söt! Vi blev kära i henne med en gång. T.o.m min lillebror som inte är så hästintresserad föll för henne.  Vi sklle köpa en häst som min lillasyster kunde lärasig att rida. Så jag provred henne för att känna på henne. Det kändes väldigt ovant för jag var van att rida min maxade B-ponny. Och hon var ju lite mindre. Men vi bestämde oss för att köpa henne.
Detta är bild från först dagen Kickan var hemma hos oss. Visst är hon gullig!

Vi kunde inte tro våra ögon

Vi red henne hemma och det vi reagera direkt på var hennes hoppstil. Hon hoppar så otroligt bra. När jag sitter på henne och vi susar över ett hinder känner jag hur hon värkligen flyger över. Hon hoppar både högt och långt. Inte tvekar hon mot hindrena inte. Hon ÄLSKAR värkligen att hoppa.
Detta är en bild från i somras. Ser ni hur hon hoppar?

Tävlingar
Så som hon hoppade var det ju ingen tvekan att man skulle ut och tävla. Vi har varit på en del klubbhoppningar och hon har aldrig kommit hem utan rosett.  (det har varit clear rounder) En gång på en tävling var padocken avdelad med dressyrstaket. Så efter ett hinder red jag lite för nära det staketet så vad tror ni lilla söta Kickan gör då? Jo, hon hoppar så duktigt över det. haha... Då blev det ett skratt i publiken och såklart skrattade jag också.  Kickan är ju bar för go. Så den dagen fick vi många människor att le. Ett minne att minnas. Så hon hoppar ju allt och får rosett efter rosett.  Har aldrig sett en shettis så duktig på att hoppa. Även lillsyrran har ridit några klubbhoppningar med bom på marken.
Nathalie felfri med Kickan
Vi har nyss slutmätt henne. Så till våren kommer vi ut på lokala tävlingar. Då gäller det! Det klarar hon bra. För någon vecka sedan hoppade vi 80 cm hemmapå träning.
Hoppas att det blev en intressant lässtund om Kickan.

Kommentarer
Postat av: Hanna Andersson ღ

Sv: det är fokus, alltså det är typ ljusslingor där bakom. Och när det blir fokus på det blir det som bubblor. ;)

2012-01-14 @ 11:51:10
URL: http://blondas.blogg.se/
Postat av: Anna T

sv: Jaaa jag gillar den :D fast den är lite seg ibland :)

Hur är det med dig?

2012-01-14 @ 11:56:38
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Paula

Sv: Mina blir dock inte lika snygga...

2012-01-14 @ 14:19:34
URL: http://prettypaula.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja verkligen :)



Sötis ponny!!

2012-01-14 @ 14:55:28
URL: http://idahoplace.blogg.se/
Postat av: Clara :)

Sv;



Tack det samma! :D

2012-01-14 @ 15:41:42
URL: http://claraagrill.blogg.se/
Postat av: emmeli

SV: tack! :D

2012-01-14 @ 15:47:52
URL: http://mywonderfuldream.blogg.se/
Postat av: Josefine - hästblogg

Känns så otroligt kul att kunna läsa om kickan och vad ni gör med henne. Hon var ju min lilla bebis och jag saknar henne så otroligt mycket, men det känns jättebra att se att ni har roligt med henne och hon ser ut att må jättebra, och det känns jätteskönt. :)



Vad är hon slutmätt till? För som treåring var hon 110 cm men fick höra att dem som hade henne i göteborg hade mätt ner henne till 106. ;D

2012-01-15 @ 12:54:40
URL: http://lettiie.blogg.se/
Postat av: Josefine - hästblogg

Kan föresten ladda upp bilder ikväll på kickan som liten och bilder från tiden när jag ägde henne, så du får se hur hon såg ut då! :D

2012-01-15 @ 13:08:05
URL: http://lettiie.blogg.se/

Här kan du komentera inlägget:

Vad är ditt namn?:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Skriv komentaren här:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0